Mydocalm - secretul unei vieti active

Mydocalm - secretul unei vieti active
  calendar_month        
Indiferent de varsta sau constitutia fizica, multe dintre noi am suferit macar o data de dureri de spate, simptom mai mult sau mai putin intens, resimtit fie datorita pozitiei incorecte pe care o adoptam, fie datorita intinderilor musculare sau leziunilor la nivelul spatelui.

Pentru a fi mereu in forma si pentru a ne pastra energia si stilul de viata cu care ne-am obisnuit deja, compania farmaceutica Richter Gedeon vine cu un tratament eficient, special dezvoltat pentru aceste tipuri de dureri, prin intermediul medicamentului original Mydocalm, unicul miorelaxant cu actiune centrala fara efect sedativ.

Astfel, persoanele care sufera de dureri lombare sau sunt diagnosticate cu spondiloza, discopatii, intinderi musculare sau mialgii, pot beneficia acum de un tratament eficient cu ajutorul caruia pot uita complet de durerile cauzate de aceste afectiuni. Datorita proprietatilor sale, Mydocalm actioneaza asupra spasmului muscular si a durerii relaxand musculatura fara a avea insa un efect sedativ, fiind astfel indicat terapeutic mai ales persoanelor active.

Studiile efectuate de-a lungul a 30 de ani pe un esantion foarte mare de pacienti au evidentiat rapiditatea recuperarii in urma acestui tratament, o eficacitate superioara, precum si prevenirea cronicizarii acestor afectiuni in cazul in care tratamentul este inceput in faza incipienta a bolii.De asemenea, prin efectul de anestezic local pe care il induce, Mydocalm este indicat pentru un spectru larg de afectiuni tratand astfel cu succes spasmul muscular dureros in durerea lombara joasa, si in afectiunile osteoarticulare vertebrale si periferice.

Totodata, tratamentul cu Mydocalm are o eficacitate dovedita in combaterea cresterii patologice a tonusului musculaturii striate scheletice, totul la un pret extrem de accesibil.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubirea?
  • person

    ""esti aerul meu""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right