Nu hrani cancerul!

Nu hrani cancerul!
  calendar_month        
sau cum putem transforma alimentatia intr-un aliat in lupta impotriva cancerului

"Nu hrani cancerul!" este titlul unei carti de nutritie cu totul speciale, semnate de Dr. Pavel Chirila, alaturi de Madalina Popescu si Cristela Georgescu. "Nu hrani cancerul" isi propune sa constituie un ghid de alimentatie pentru fortificarea organismului. Principiile sanatoase continute in paginile acestei carti incearca sa propuna o alternativa pentru prevenirea imbolnavirilor cronice, dar si pentru recuperarea celor care au trecut prin tratamentele incipiente de vindecare a cancerului.

In Romania, 57 de pacienti afla zilnic ca sunt bolnavi de cancer, acesta fiind cea de-a doua cauza a mortalitatii, atat la nivel national, cat si european. Cancerul este o maladie impotriva careia lupta purtata este una anevoioasa, motiv pentru care este necesar ca armele cele mai eficiente sa fie la indemana, iar sprijinul acordat celor afectati de aceasta boala sa fie cat mai complet. Stilul de viata influenteaza calitatea vietii, iar alimentatia este un aspect decisiv in ceea ce priveste traiectoria starii de sanatate.

Conceputa ca un plan de bataie impotriva cancerului, cartea are capitole dedicate atat identificarii alimentelor daunatoare, cat si trecerii in revista a alimentelor sanatoase si a unor principii esentiale pentru prepararea acestora, precum si un retetar cu propuneri gustoase si usor de preparat pentru orice varste si pentru orice preferinte. Este un volum usor de parcurs, intr-o prezentare grafica placuta si prietenoasa, special gandit sa devina un aliat de incredere in pregatirea meselor de fiecare zi.

"Cancerul prolifereaza in prezenta fisurilor din ansamblul alimentatiei. Asadar, este extrem de important ca alimentatia curenta sa fie una care sa sprijine organismul, si nu sa il conduca la degradare. Am conceput acest ghid de nutritie pentru a semnala caile prin care se infiltreaza cancerul si pentru a fi de folos oricui se ingrijeste de sanatatea lui. in acelasi timp insa, l-am construit si ca pe un instrument deosebit de important in lupta pe care bolnavii de cancer in stare incipienta o duc impotriva acestei maladii", spune Dr. Pavel Chirila.

Cartea este disponibila in librarii din toata tara si poate fi comandata si la numarul de telefon 021.352.41.31 (intre orele 10 - 18) sau direct de pe website-ul www.clinicanera.ro. Pretul recomandat al volumului este de 25 lei. Fondurile colectate din vanzarea acesteia vor fi donate integral constructiei Clinicii Nera, primul Centru de Recuperare Oncologica din Romania. Clinica va oferi ingrijire post-tratament bolnavilor de cancer in stadii incipiente, putand salva, in fiecare an, peste 1.000 de vieti, si va incorpora, de asemenea, un departament de cercetare pentru preventia si depistarea precoce a cancerului.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

mai tarziu cu o zi
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right