Osteocare - aliatul femeilor in lupta cu osteoporoza

Osteocare - aliatul femeilor in lupta cu osteoporoza
  calendar_month        
Stiai ca scheletul uman este format din 206 oase unite intre ele prin articulatii realizand impreuna structura de sustinere a corpului uman?

Oasele si articulatiile sunt astfel proiectate pentru a asigura maximum de forta si mobilitate organismului.

Pentru a se forma si a se mentine un schelet sanatos este esential aportul de calciu. Atunci cand organismul nu primeste suficient calciu, oasele sunt primele afectate, devenind moi si fragile.

Deficienta indelungata de calciu duce la osteoporoza, o afectiune ce se manifesta prin deteriorarea ireversibila a oaselor.

Femeile sunt primele tinte ale osteoporozei. Cea mai buna metoda de a lupta cu aceasta boala este prevenirea timpurie, cu ajutorul unui supliment nutritiv de calciu.

Un alt lucru care trebuie avut in vedere este faptul ca, administrarea de calciu poate determina formarea de nisip sau calculi renali prin depunerea lui la nivelul rinichilor.

Pentru a preintampina acest efect negativ administrati concomitent un supliment de magneziu sau alegeti unul care sa la contina pe amandoua.

Osteocare este solutia ideala pentru toate problemele, datorita formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D3, primul concept Ca-Mg din lume cu avantajul terapeutic distinct al Mg pentru metabolismul osos, dezvoltat de Prof. Arnold Bekett de la Universitatea din Londra.

Contine calciu natural intr-o forma care ii asigura absorbtie maxima si se poate administra in 3 variante: efervescent cu gust placut de portocala sau comprimate de inghitit pentru adulti si varianta sirop pentru copii.

Preturi:
- Osteocare capsule - 25 lei
- Osteocare sirop - 29 lei
- Osteocare Fizz(effervescent) - 26 lei

77112.jpg


Osteocare Liquid
77113.jpg


Osteocare Tablets
52784.jpg


Osteocare Fizz

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Alegerile iti hotarasc viata
  • person

    "sursa ta de feminitate"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right