Sanofi lanseaza Omnivit!

Sanofi lanseaza Omnivit!
  calendar_month        
Omnivit - gama de suplimente alimentare care contribuie la mentinerea sanatatii si a starii de bine a organismului
- Primele trei produse ale noii game: Omnivit Activ, Omnivit Memory Forte si Omnivit OsteoFort sunt deja disponibile in farmacii, fara prescriptie medicala
- Mai mult de jumatate dintre romani au folosit suplimente alimentare pentru cresterea energiei si vitalitatii pe parcursul unui an de zileAA
- In perioada 2-18 august (trei weekend-uri consecutive, joi-vineri-sambata), pe plaja Arruba din Costinesti, Sanofi si ProFm organizeaza campania Fitness Mix, pentru a incuraja stilul de viata sanatos (prin practicarea regulata de exercitii fizice)


Conform unui studiu derulat in 2010 de Fovea International1, companie specializata in cercetari de piata in industria farmaceutica, romanii asociaza sanatatea cu un nivel ridicat de energie si buna dispozitie. Tocmai de aceea, in Romania, cele mai des utilizate suplimente nutritive sunt cele care cresc nivelul de energie si vitalitate al organismului. Peste jumatate dintre romani au apelat la aceasta categorie de produse in perioada octombrie 2009 aA€A" septembrie 2010. Urmatoarele in topul preferintelor romanilor sunt suplimentele pentru cresterea imunitatii, multivitaminele, produsele antistres si cele pentru cresterea capacitatii de memorare si concentrare (studiu realizat in 6 tari, printre care si Romania, in perioada iunie-septembrie 2010, prin intervievarea a 200 de romani, barbati si femei, utilizatori de suplimente alimentare, cu varste intre 25 si 65 de ani.). Acestea sunt recunoscute ca fiind intre cele mai frecvente probleme care afecteaza randamentul si performanta zilnica a romanilor.
52771.jpg


In acest context, compania Sanofi anunta lansarea recenta a gamei Omnivit, suplimente alimentare ce combina intr-o formula optima ingrediente naturale, minerale si vitamine. Primele trei produse ale gamei - Omnivit Activ, Omnivit Memory Forte si Omnivit OsteoFort - sunt deja disponibile in farmacii, fiind recomandate indeosebi persoanelor care acuza stari de oboseala, dificultati de concentrare si deficiente de memorie sau carente de calciu. Astfel, printr-o combinatie de guarana, magneziu si vitamina B6, combinatie unica pe piata romaneasca, Omnivit Activ asigura mentinerea echilibrului energetic al organismului si buna functionare a sistemului nervos, reducand senzatiile de oboseala. Omnivit Memory Forte (ginkgo biloba si magneziu) imbunatateste circulatia cerebrala si periferica, contribuind la cresterea randamentului intelectual, a memoriei si a puterii de concentrare. Omnivit OsteoFort combina calciul, magneziul si vitamina D3, contribuind astfel la formarea si mentinerea structurii normale a scheletului si la functionarea normala a sistemului muscular.

aA€AzOmnivit este o gama de suplimente nutritive, o formula unicaA in care ingredientele naturale se combina cu expertizaA Sanofi, astfel incat sa le oferim romanilor produse perfect adaptate nevoilor lor cotidiene. in plus, statutul nostru de lider pe piata locala de OTC-uri ne reconfirma faptul ca pacientii romani apreciaza produsele noastre si au incredere in ele. Pana la finele anului avem in plan sa mai lansam cel putin un nou supliment din gama OmnivitaA€At, a declarat Iulia Rosian, Director CHC Sanofi Romania. aA€AzUn motiv in plus de mandrie este si faptul ca Omnivit Memory Forte si Omnivit OsteoFort sunt produse in Romania, in fabrica noastra de medicamente Zentiva, care anul acesta aniverseaza 50 de ani de leadership in industria farmaceutica locala.aA€At
77070.jpg


Plecand de la beneficiile suplimentului alimentar Omnivit Activ si de la nevoia demonstrata a romanilor de mai multa energie, Sanofi Romania va organiza in weekendurile din perioada 2-18 august (joi-vineri-sambata), campania Fitness Mix. Dezvoltata in parteneriat cu ProFm si beneficiind de colaborarea cu o antrenoare de fitness si un DJ profesionisti, aceasta va presupune organizarea de evenimente publice care promoveaza adoptarea unui stil de viata sanatos prin practicarea regulata de exercitii fizice si insusirea unei diete echilibrate. Astfel, locuitorii si turistii din Costinesti sunt invitati pe plaja Arruba, la fiecare sfarsit de saptamana, de joi pana sambata, la 10 dimineata si la 6 seara, pentru a face miscare intr-un mod foarte placut si la indemana fiecaruia dintre noi. Proiectul este sustinut si va beneficia vineri, 3 august, la ora 18.00 , de prezenta carismaticului om de televiziune Cabral, care va participa activ la sesiunea de fitness ce va avea loc in seara respectiva.

aA€AzMajoritatea oamenilor vad in exercitiile fizice o corvoada sau ceva plictisitor, de aceea nici nu reusesc sa le realizeze in mod regulat. Prin Fitness Mix vrem sa le demonstram romanilor ca sportul este in acelasi timp benefic si placut, un mijloc perfect prin care sa ne mentinem sanatosi. Sunt sigura ca vom reusi sa-i convingem, combinand exercitiie de fitness cu muzica antrenanta mixata liveaA€At, a completat Iulia Rosian.
Recomandari