Testarea starii de sanatate prin Electrosomatograma

Testarea starii de sanatate prin Electrosomatograma
  calendar_month        
Patronatul Medicinei Integrative si Clinica Medicala Diperia Vitamed organizeaza, pana la finalul lunii martie, activitati de testare gratuita cu electrosomatograma, adresate publicului larg.

Aceste activitati de testare a starii de sanatate fac parte din campania de promovare a unui stil de viata sanatos, prevenirea riscului de imbolnavire si constientizarea necesitatii controalelor medicale regulate - "Informatia. Cancerul. Viata!", organizata de Patronatul Medicinei Integrative in cadrul proiectului "Retea multiregionala pentru terapie integrativa, consiliere si reintegrare sociala a persoanelor diagnosticate cu cancer".

Ce este Electrosomatograma?

Electrosomatograma este o metoda de investigare globala a starii de sanatate care ofera informatii complete despre toate organele si sistemele din organismul uman. Aceasta procedura ofera o analiza completa a tuturor functiilor organismului.

Cuvantul este compus din "ELECTRO" = felul cum se face testul si "SOMATO" = corp/trup; "GRAMA" -modul graphic in care este prezentat raportul final al testarii

Ce informatii se obtin in urma investigatiilor cu Electrostomatograma?

1. Informatii complete despre cum functioneaza fiecare organ in parte

2. Orientare spre alte tipuri de investigatii (analize clasice) necesare, pentru un diagnostic de precizie

3. Orientare spre un specialist anume, in cazul in care este nevoie (oftamolog, stomatolog, cardiolog, ginecolog)

4. Orientare / ajustare si monitorizare a tratamentului deja existent

5. Schema personalizata de mineralizare si orientare spre alte tipuri de terapii adjuvante (homeopatie, reflexoterapie, masaj medical sau de relaxare, acupunctura, dietologie si fitoterapie)

6. Potentialul de recuperare al organismului (adica ce sanse are organismul sa se recupereze daca nu intervii asupra disfunctiilor gasite) tinand cont de situatia actuala

7. Consiliere pentru un mod de viata sanatos

8. Informatii despre 96 de organe explorate:
- aparat respirator
- sistemul nervos
- sistemul endocrin
- aparatul cardio-vascular
- aparatul digestiv
- aparatul uro-genital etc

9. Informatii referitoare la predispozitia spre diferite tipuri de boli mostenite

Cercetatorii care au creat dispozitivul medical, spun ca prin aceasta metoda de investigare simpla, ELECTROSOMATOGRAMA, poti afla cu o precizie de 90% despre bolile la care esti predispus.

Recomandari