Beres Drops intr-o noua formula

Beres Drops intr-o noua formula
  calendar_month        
O noua formula a BA©res Drops creste imunitatea organismului si te pregateste mai bine pentru sezonul rece.

Organismul are nevoie de sprijin in special toamna si primavara, pentru a se pregati de anotimpuri cu temperaturi extreme. BA©res Drops se bazeaza acum pe o reteta cu un continut mai mare de minerale si microelemente esentiale, pentru a creste imunitatea

Schimbarile bruste de temperatura, variatiile mari de presiune atmosferica, oboseala acumulata peste zi, stresul aA€A" toate au un efect direct asupra organismului, slabindu-l si scazandu-I capacitatea de a se apara singur in fata virusilor.

BA©res Pharmaceutical aduce in toate lanturile mari de farmacii o noua formula, imbunatatita, a suplimentului alimentar BA©res Drops, care actioneaza direct asupra mentinerii si refacerii rezistentei organismului, este un adjuvant in starile de raceala sau gripa si convalescenta acestora, precum si in perioade de efort fizic intens.

Noua formula, bazata pe un continut mai mare de seleniu si fara a contine metale grele, este un sprijin major pentru organism, pe care il ajuta sa faca fata mai bine scaderii rezistentei in infectii, in diete sau cure de slabire, in stari de oboseala sau de alta natura, precum lipsa poftei de mancare, insomnii, convalescenta dupa diferite boli sau operatii. Datorita aportului mare de minerale si microelemente indispensabile din punct de vedere fiziologic, BA©res Drops Plus este indicat si in terapii postoperatorii cu citostatice si radiatii, precum si in tratamentul bolilor osteo-articulare.

BA©res Drops este comercializat sub forma de picaturi orale in flacoane de 30 ml / 100 ml si 4 x 30 ml.

Recomandari