Botoxul nu sterge doar ridurile, ci te ajuta sa scapi si de transpiratie

Botoxul nu sterge doar ridurile, ci te ajuta sa scapi si de transpiratie
  calendar_month        
Toxina botulinica este celebra pentru stergerea ridurilor de expresie formate in urma contractiei musculaturii de fiecare data cand zambesti, razi sau te incrunti. Aceeasi toxina botulinica se utilizeaza cu succes si de catre oftalmologi, pentru a trata clipitul nervos al pleoapelor. Dar cea mai recenta intrebuintare a Botoxului/Dysportului (denumirea comerciala a toxinei botulinice tip a) este de combaterea transpiratiei excesive a axilelor, palmelor si picioarelor.

Dincolo de efectul terapeutic, injectia cu toxina botulinica in axila te ajuta sa scapi de senzatia neplacuta de a fi transpirata-fleasca pe tot parcursul verii. Sau, de ce nu, pe tot parcursul anului, daca repeti procedura la un interval de timp. Nu degeaba in America a produs o adevarata isterie in masa, iar in Europa este una dintre cele mai des practicate interventii, dupa injectiile pentru stergerea ridurilor. Vino la Dermestetica - Dermatology & Aesthetic Center sa beneficiezi de aceasta procedura foarte la moda.

Transpiratia este mecanismul prin care corpul tau isi regleaza temperatura, eliminand excesul de caldura dar si reziduurile din organism. De cele mai multe ori acest proces este unul natural si sanatos, insa ce te faci atunci cand transpiri atat de mult incat nu mai poti avea o viata sociala normala? Daca palmele iti transpira atat de mult incat faci efort sa nu scapi obiecte si fara sa fie prea cald ti se innoada sudoarea sub barbie, ar putea fi vorba despre hiperhidroza.

Vino la Dermestetica - Dermatology & Aesthetic Center (www.dermestetica.ro) si medicul specialist dermatolog dr. Cristian Tiglea te va ajuta sa scapi de transpiratia excesiva, indiferent daca esti diagnosticata cu hiperhidroza sau pur si simplu vrei sa uiti de deodorantele antiperspirante pe toata perioada verii (si chiar mai mult). Injectiile cu toxina botulinica de tip a in zona afectata blocheaza transmiterea impulsului nervos de la terminatiile nervoase catre glandele sudoripare si astfel nu se mai formeaza transpiratia. Aceasta procedura nu are efecte secundare si trebuie repetata, in functie de organism, la 4-6 luni.

Daca ai o sudoratie mai abundenta, fara sa fie hiperhidroza, pentru redecerea ei trebuie sa elimini din regimul zilnic ciocolata, cafeaua, ceaiul negru si bauturile racoritoare ce contin cofeina - recunoscuta ca stimul al transpiratiei in exces.

Dermestetica - Dermatology & Aesthetic Center - Bd. Aviatorilor nr. 15, tel: 021-222.11.08

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bancuri cu ardeleni
  • person

    "bancuri, bancuri seci, bancuri cu bula, top bancuri, bancuri cu alinuta, bancuri cu blonde..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right