Cafeaua: tratament minune pentru riduri

Cafeaua: tratament minune pentru riduri
  calendar_month        
Cafeaua este bautura diminetilor noastre, aroma care trezeste si ne pregateste pentru o noua zi.

Nu e nicidecum solutia pe care ne grabim sa o aplicam pe fata.

Cu toate acestea, cafeaua pare sa fie noul ingredient miracol din produsele cosmetice.


Cafeaua alunga oboseala si ridurile de pe fata noastra. Serul pe baza de cafeina pare sa fie tratamentul minune pentru riduri.


Acest produs, care vine sub forma unui baton corector care se aplica sub ochi, este atat de popular in Marea Britanie, incat se afla pe lista de asteptare a peste patru mii de persoane.

Promovat in timpului unui show televizat din Marea Britanie, batonul corector a a fost epuizat in doua ore din stocul unui site cu produse cosmetice. Produsul este laudat si de make-up artisti. Acestia sunt foarte multumiti de batonul cu cofeina, care face ca ridurile sa dispara pur si simplu.

Batonul cu cofeina este un produs foarte la moda in aceasta perioada. Formula sa contine cofeina, un ingredient care stimuleaza circulatia sangelui. Astfel, acest baton stimuleaza circulatia sangelui catre micro capilarele din jurul ochilor.

Pielea arata astfel mai luminoasa si mai proaspata. Batonul este moale, cu o textura placuta la contactul cu pielea. Miscarea batonului ajuta si la drenarea canalelor limfatice, ceea ce duce la reducerea cearcanelor . Pe langa cofeina, batnonul mai contine si alte ingrediente care ajuta la hidratarea tenului.

Numeroase produse cosmetice pentru ochi au incorporat tehnologia cu bila metalica. Consumatorilor le place senzatia racoritoare si hidratanta pe care o simt imediat dupa aplicarea batonului. Ingredientele sale fac ca pielea sa fie mai fina, iar ridurile sa devina mai putin vizibile.

Textura batoanelor contine pigmenti minerali care asigura un camuflaj natural al cearcanelor, acoperindu-le imediat. Formula imbogatita cu lamaie si cafeina stimuleaza microcirculatia si alunga semnele de oboseala. Cafeina stimuleaza microcirculatia si are efect drenant. Extract de lamaie are efect de luminare. Cearcanele sunt astfel acoperite imediat, iar conturul ochilor este luminat si hidratat.

Autor: Mihaela Rotaru

Recomandari