Chirurgia cearcanelor - metoda eficienta de intinerire faciala!

Chirurgia cearcanelor - metoda eficienta de intinerire faciala!
  calendar_month        
Cine nu si-ar dori sa scape de cearcane, acele semne inestetice de sub ochi care parca vor sa ne faca in ciuda si sa ne determine sa punem si mai mult fond de ten si anticearcan pe fata!


Daca doriti sa scapati de ritualul cosmetic indelungat cu care va incepeti fiecare dimineata, puteti apela la o solutie care va poate scapa de cearcane definitiv: operatiile estetice de eliminare a cearcanelor.

In cazul unei asemenea proceduri, dr. chirurg estetician Calin Dobos, din cadrul Centrului Medical Focus, recomanda o modalitate care nu presupune complicatii si care are efecte imediate:

"Cea mai simpla metoda de indepartare a inesteticelor cearcane este de a injecta acid hialuronic in ele. Dureaza putin, efectul este imediat, iar edemul si coloratiile sunt minime, putand fi machiate imedia", a explicat dr. Calin Dobos.

Cu aproape niciun efect secundar dupa interventie, dar cu rezultate care sunt clar vizibile si care ne scutesc de multe batai de cap, tot mai multe femei apeleaza la aceasta cale de a scapa de cearcanele care ne imbatranesc aspectul facial.

Mostenirea genetica, varsta, curele de slabire - cauze ale aparitiei cearcanelor

La unele persoane, cearcanele sunt congenitale, mostenite. La altele, cearcanele apar de la trecerea timpului, de la slabit, de la modul de viata sau de la boli care le accentueaza. in timp, de la subtierea grasimii si de la lasarea pometilor, cearcanele apar la toti.

Orice am face nu le putem evita! Tratamentele naturiste care promit rezultate pe bani putin parca cer prea mult timp de la noi, rezultatele fiind sub asteptari, iar cremele care ajung la sume pe care nu le-ai da in mod normal pe o crema, nu fac decat sa ne imbatraneasca tenul si sa ne mai puna cativa ani in spate.

De aceea, metoda simpla si care garanteaza un efect imediat si vizibil este de a apela la o interventie chirurgicala care ne scapa permanent de cearcanele inestetice.

La Centrul Medical Focus si la Clinica Hyperion din Galati, unde dr. Calin Dobos face "minuni", dupa cum au marturisit multe din clientele lui, procedurile pentru indepartarea cearcanelor si in general chirurgia plastica sunt privite precum solutia pentru combaterea complexelor si ca metoda care ne face sa ne simtim mai bine in pielea noastra.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Studiu privind dietele
  • person

    "insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right