Gustul si sanatatea dintr-o cana de cafea

Gustul si sanatatea dintr-o cana de cafea
  calendar_month        
Cafeaua solubila constituie un ritual zilnic pentru milioane de oameni de pretutindeni, fiind asociata in primul rand cu energia si gustul pe care le ofera.

Insa, putine persoane stiu ca fiecare cana de cafea solubila contribuie la mentinerea unei stari de bine si de sanatate a organismului.

Pentru a explica beneficiile cafelei solubile, NESCAFE lanseaza programul de informare "Despre cafea cu sanatate".

In cadrul acestei campanii, NESCAFE le va vorbi iubitorilor de cafea solubila despre efectele pozitive pe care aceasta le are asupra organismului.

"Despre cafea cu sanatate" va informa consumatorii, dar si specialistii cu privire la componentele din cafeaua solubila, care contribuie la mentinerea sanatatii organismului.

"Prin programul "Despre cafea cu sanatate", dorim sa le explicam consumatorilor de cafea solubila, faptul ca bautura lor preferata reprezinta mai mult decat un gust bun, facand parte de fapt din "micile obiceiuri sanatoase" de zi cu zi.

Cei mai multi dintre noi nu cunoastem faptul ca unul dintre ritualurile zilnice preferate poate aduce un plus de sanatate organismului, si de aceea, NESCAFE isi propune sa informeze asupra efectelor benefice pe care le aduce un consum moderat de aproximativ 3 cani de cafea solubila pe zi.", afirma Ana-Maria Stanca, Senior Brand Manager Beverages in cadrul Nestle Romania.

"In cafeaua solubila, gasim un continut bogat de antioxidanti, compusi naturali care au puterea de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, protejand celulele organismului de distrugerea oxidativa.

Cafeaua solubila stimuleaza performanta mentala, intrucat cafeina prezenta in cafea mareste viteza de procesare a informatiilor .", declara Elena Dobrescu, Market Nutritionist Nestle Romania.

Studiile recente din domeniu ne ajuta sa intelegem cum antioxidantii din componenta cafelei solubile actioneaza la nivelul organismului si contribuie la reducerea radicalilor liberi.

Antioxidantii din cafeaua solubila lupta impotriva radicalilor liberi, neutralizand efectele nocive produse de acestia.

Pe langa efectele pe care antioxidantii din cafea ii au in prevenirea diverselor afectiuni, cafeaua solubila are un rol important asupra capacitatii de concentrare mentala reducand oboseala, contribuind la performanta in diferite activitati intelectuale si a starii de alerta prin cresterea timpului de reactie.

De asemenea, cafeaua solubila reprezinta o sursa de hidratare, contribuind la necesarul zilnic de de 1,5 - 2 litri de fluid, recomandat de catre specialisti.

Programul de informare "Despre cafea cu sanatate", se va desfasura pe parcursul intregului an, perioada in care Nescafe isi propune sa prezinte toate beneficiile cafelei solubile. Astfel, consumatorii vor intelege ca un consum moderat de NESCAFE actioneaza in mod pozitiv asupra sanatatii corpului si performantei mentale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dublul standard al sexului
  • person

    "toata lumea o face... si toata lumea o minte..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right