Sansage: scapa de riduri fara durere

Sansage: scapa de riduri fara durere
  calendar_month        
Clinica Sansage lanseaza un program special de tratare a ridurilor non-invaziva. Aceasta procedura se realizeaza prin utilizarea aparatului Eximia.

Eximia este un aparat revolutionar, aparut pe piata romaneasca de nici un an si utilizat pentru tratamentele anticelulitic si de scadere in greutate. Clinica Sansage introduce pentru prima oara in Romania tratamentul antiaging profesional folosind Eximia cu efecte spectaculoase asupra esteticii faciale. Printre tratamentele specifice enumeram mezoterapia faciala ("mesoglow, "mesolift"), tratamentul pungilor de sub ochi, refacerea fermitatii pielii, refacerea fermitatii sanilor, mezoterapie corporala fara ac.

Tratamentul antiaging cu Eximia are avantajul ca:

nu are reactii adverse
nu determina durere - ca in chirurgia estetica clasica
implica costuri mai reduseInjectarea de diferite substante poate determina reactii adverse, in anumite cazuri. Aceste reactii includ: roseata, umflaturi, durere, mancarime, senzatie de arsura si sensibilitate la locul injectarii. Acestea au fost descrise ca fiind in general moderate si reduse si in mod obisnuit dispar singure la cateva zile dupa injectare.

La Sansage , tratamentul este efectuat de medici specializati in strainatate in chirurgie estetica iar pentru programarea online exista o reducere de 10%. Pretul unei sedinte variaza intre 100-200 RON / sedinta in functie de recomandarea medicului, iar efecte vizibile se observa in medie dupa primele 2 sedinte.

Dr. Adrian Stanescu, specialist antiaging, director clinica Sansage:

"Pentru mentinerea tineretii chipului tratamentele antiaging trebuiesc initiate timpuriu, inca de la aparitia primelor riduri si a texturii pielii, undeva pe la varsta de 30 -35 de ani. Uneori poate chiar mai devreme, daca pielea a fost expusa excesiv la intemperii (raze solare, frig). Acest tratament cu produse antiaging, administrate prin tratamentul de tip endolift facial cu Eximia este non-invaziv, cu actiune rapida si mult mai ieftin decat tratamentul clasic."

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right