Mici placeri zilnice pentru a alunga stresul de la birou

Mici placeri zilnice pentru a alunga stresul de la birou
  calendar_month        
Poate nu te-ai gandit niciodata, dar spatiul in care lucrezi iti influenteaza starea de bine zilnica.
Daca simti ca biroul in care iti desfasori activitatea a devenit monoton, este cazul sa intervii imediat. Intotdeauna exista mici trucuri la indemana care pot schimba un spatiu lipsit de personalitate in unul foarte placut si relaxant.
Astfel, pentru a-ti transforma biroul intr-o sursa de energie si inspiratie zilnica, trebuie doar sa apelezi la cateva tuse de culoare pe care le poti regasi intr-o rama foto adusa de acasa, o cana noua de cafea si un buchet de flori de sezon.52608.jpgSi, pentru ca lumina are un rol esential in mentinerea unei stari de buna dispozitie, orienteaza-ti biroul in asa fel incat sa primesti lumina naturala suficientaMai mult, pentru a da si un gust placut zilei petrecute la birou, trebuie musai sa ai la indemana cateva gustari care iti plac - de la nuci si alune, pana la chipsurile tale favorite, Chio Chips.


Odata cu eliminarea conservantilor, colorantilor artificiali si potentiatorilor de aroma artificiali din reteta de fabricatie, chipsurile din cartofi Chio sunt acum mult mai aproape de natura.

76900.jpg

Astfel, produsele Chio Chips au devenit unicele de pe piata chipsurilor produse in Romania care nu folosesc glutamatul de sodiu, potentiatorul de gust artificial atat de raspandit in industria alimentara, acesta fiind inlocuit de drojdia de bere, un ingredient natural.


Totodata, si colorantii artificiali si conservantii au fost inlocuiti cu variante naturale precum boia de ardei si, respectiv, sare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Frantura -18-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right