Reiki, tehnica ce te invata sa iti schimbi viata

Reiki, tehnica ce te invata sa iti schimbi viata
  calendar_month        
Sanatatea este foarte importanta si este necesar sa intelegem ca prevenirea este mult mai importanta decat tratarea bolilor. Prin preventie se pot evita dezechilibre si alte potentiale riscuri.

Printre metodele acceptate in Medicina Alternativa se numara si tehnica sau sistemul Reiki

Reiki este o tehnica minunata ce ne invata sa pasim incet si sigur spre o noua viata, mai senina, cu minim de stres, mai sanatoasa, mai prospera.

REIKI este o tehnica energetica japoneza, o cale spirituala, care ajuta la dezvoltarea personalitatii si la echilibrarea in planul fizic, emotional si spiritual al individului, prin canalizarea Energiei Universale, sau Energie Vitala cum mai este numita de diferiti specialisti. Expresia Reiki este o combinatie a doua silabe (kanji):

REI = divin, vital, cosmic, universal, dumnezeiesc, spiritual, sfant
KI = energie, forta vitala omniprezenta.

In consecinta, Reiki este Energia ce vine de la Divinitate, Dumnezeu.

In jurul nostru se afla obiecte, plante, animale, fiinte umane - totul este materie, materia este energie si informatie organizata dupa un algoritm stabilit. Aceste materii au diferite vibratii datorita informatiei diferit organizate de la materie la materie.

In fizica cuantica, la fel ca si in stiintele ezoterice, energia este recunoscuta drept natura fundamentala a existentei. Asadar, corpul omenesc, gandurile si emotiile sunt toate compuse din energie care oscileaza la diferite frecvente. Cu cat vibratia este mai intensa, cu atat sunt mai multe sanse sa ne simtim rau. Cu cat vibratia este lipsita de ingradiri, cu atat vibratia va fi mai inalta. Daca reusim sa crestem vibratiile personale atunci avem parte de sanatate, abundenta, frumusete, multumire si bunastare.

Prin invatarea acestor metode si tehnici spirituale vei avea posibilitatea de a te inalta spiritual si de a-ti imbunatati semnificativ sanatatea. Astfel iti vei spori calitatea vietii tale. Prin Reiki poti sa ii ajuti pe altii sau pe cei dragi, dar nu in ultimul rand pe tine. Autotratamentul face parte din tehnica esentiala a tot ce inseamna Reiki. Nu putem trata pe altii daca noi nu suntem echilibrati.

Reiki te poate ajuta sa-ti schimbi viata spre mai multa sanatate dar si spre culmi spirituale inalte.
Atunci cand omul constientizeaza ca are nevoie de aceste lucruri si doreste sa faca ceva in acest sens, inseamna ca este pregatit sa participe la un curs de Reiki sau sa invete alte tehnici prin care poate sa isi imbunatateasca semnificativ sanatatea.

Reiki actioneaza la toate nivelele fiintei: fizic, emotional, mental, spiritual.

In urma cursurilor si tratamentelor de Reiki se obtine o sanatate robusta si o capacitate de vindecare crescuta, o gandire mai clara, un control asupra stresului si o viziune optimista si completa asupra existentei.

Schimbarile sunt semnele evolutiei, ele vor fi naturale iar experientele de viata prin care vei trece vor fi mult mai usoare.

Ca practicant Reiki vei fi direct conectat la Sursa de Energie Universala.

De la grad de practicant Reiki gradul 1 si pana la Maestru Reiki treci prin diverse etape foarte interesante.

Maestru Reiki, Bogdan Prosperio Toma - telefoane: 0727941917 | 0766544012 | 0744991848
www.europehope.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Eu si cu ...mine
  • person

    "traieste clipa!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right