Integral este mai bun

Integral este mai bun
  calendar_month        
Ti se pare firesc ca lucrurile pe care te bazezi sa fie complete. Insa nu toate sunt si uneori acest lucru nu este evident. De exemplu, cerealele rafinate, care se consuma la micul dejun, sunt obtinute printr-un procedeu de prelucrare care inlatura parti bogate in nutrienti.

Cerealele integrale Nestle pastreaza tot ce a creat Natura si iti ofera un plus de vitamine (C, B1, B2, B6, B12) si minerale (Calciu si Fier).

Ce sunt cerealele integrale?

Cand boabele sunt macinate sau rafinate, coaja si germenul sunt inlaturate, ramanand doar membrana interioara. Astfel, mare parte a valorii nutritive a bobului dispare. In prepararea cerealelor integrale se foloseste intregul bob, pastrandu-se intacte elementele esentiale pe care le contin cele trei parti ale sale.

De aceea integral este mai bun!De ce sunt cerealele integrale benefice pentru tine?

Cerealele integrale reprezinta o parte importanta a unei diete zilnice echilibrate, iar studiile independente au demonstrat: femeile care consuma cel putin 3 portii de cerealele integrale zilnic au tendinta de a-si mentine silueta mult mai mult timp!

Integral pentru o viata mai sanatoasa

Ca sa te simti bine si increzatoare in fiecare zi, trebuie sa stii ca lucrurile din viata ta sunt complete. Sfatul Nestle este sa combini exercitiile fizice regulate cu o dieta bogata in fructe, legume si cereale integrale.

Acestea te hranesc, dar nu te ingrasa, au grija de sanatatea ta si iti confera o stare de bine toata ziua.">76700.jpg


Cauta acest simbol care iti garanteaza ca ai ales CEREALE INTEGRALE!

Recomandari