Tunele

Tunele
  calendar_month        
Tunele este o carte aleasa si promovata de editorul Barry Cunningham, cel care a descoperit Harry Potter si l-a transformat intr-un fenomen.

Cartea este un bestseller international, a fost tradusa in 40 de limbi si este numarul unu in Marea Britanie.

Drepturile de ecranizare ale acestui bestseller au fost achizitionate pentru 1 milion de dolari, filmul urmand sa fie lansat in anul 2010.

Tunele (Tunnels) de Roderick Gordon si Brian Williams este romanul cu un potential enorm pentru a deveni egal sau chiar mai mare decat fenomenul Harry Potter - asta spun criticii, fanii si nu in ultimul rand Barry Cunningham, descoperitorul lui Harry Potter.
Tunele este primul roman dintr-o serie fascinanta, in care personajul principal este Will Burrows, un baiat de paisprezece ani care locuieste in Londra.

Are putine lucruri in comun cu restul familiei sale, cu exceptia pasiunii mistuitoare pentru sapaturi arheologice, pe care o impartaseste cu tatal sau. Cand tatal sau dispare brusc, intr-un tunel necunoscut, Will decide sa investigheze aceasta disparitie impreuna cu prietenul lui, Chester.

Curand, se trezesc in adancul pamantului, unde descopera un secret intunecat si infricosator, un secret care i-ar putea costa chiar viata.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce este un prieten
  • person

    "in fiecare om exista o comoara, tu ai atata curaj sa o descoperi?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right