Castiga bicicleta eliptica KETTLER cu programe de antrenament!

Castiga bicicleta eliptica KETTLER cu programe de antrenament!
  calendar_month        
Bicicleta eliptica Cross P iti va fi prieten si antrenor in sala ta personala de fitness, ajutandu-te sa faci un antrenament eficient al intregului corp in timp ce articulatiile iti sunt special protejate.

In plus, miscarea eliptica iti va imbunatati postura corporala si iti va ameliora durerile de spate.

Cele 12 programe de antrenament iti vor oferi varietate in exercitii, motivare, control asupra pulsului si urmarirea performantelor la care iti doresti sa ajungi.

Participa la concurs si poti castiga o bicicleta eliptica KETTLER in valoare de 2.549 lei!">77808.jpgVrei sa castigi? Iata ce trebuie sa faci:

1. Achizitioneaza (in perioada 8-31 octombrie 2012) orice produs KETTLER cu pretul cuprins intre 11 lei - 10599 lei , direct de la Distribuitorul oficial KETTLER in Romania, Wellness Solutions Inc., din cadrul showroom-ului sau www.kettler-romania.ro si a partenerilor autorizati KETTLER.

2. Lasa-ne un comentariu in aceasta pagina de concurs (in zona comentarii) cu numarul si data facturii produsului achizitionat.

Castigatoarea bicicletei eliptice KETTLER este: g_luminitza

77809.jpgRegulament concurs

Concursul se desfasoara in perioada 05 octombrie - 31 octombrie 2012, ora 10.


">53678.jpg">77810.jpg">77811.jpg


Participantii care posteaza de mai multe ori acelasi raspuns vor fi eliminati din concurs.
Se va desemnaA 1 castigatorA al bicicletei eliptice Cross P, prin tragere la sorti. Acesta va fi anuntat, in data de 31 octombrie, dupa ora 11.00, in aceasta pagina de concurs.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Userii care posteaza raspunsuri copiate de la alti participanti vor fi descalificati pe loc.
Castigatorul va primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in termen de 10 zile de la data primirii lui, cu dovada facturii de achizitie, altfel premiul va fi anulat.
Premiile vor fi expediate de Distribuitorul oficial KETTLER in Romania, Wellness Solutions Inc.
Ele.ro nu-si asuma raspunderea pentru expedierea premiului.A

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Hai!
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right