Castiga o pereche de lentile colorate de la Optiblu!

Castiga o pereche de lentile colorate de la Optiblu!
  calendar_month        
Lentilele de contact colorate Pretty Eyes permit schimbarea culorii ochilor fara a afecta vederea.

Lentilele de contact colorate iti dau o libertate in plus, permitand schimbarea look-ului dupa dorinta. In diverse ocazii cum ar fi un party sau o simpla cina cu prietenii poti asorta culoarea lentilelor la cea a fardului, a imbracamintii sau a parului alegand nuanta preferata in functie de propriul gust sau de culoarea ochilor.

Lentilele Pretty Eyes sunt lentile moi cu frecventa de inlocuire zilnica sau lunara.

1. Din ce material sunt realizate lentilele colorate Pretty Eyes?
Lentilele Pretty Eyes colorate sunt fabricate din HEMA-MAA si au un continut de apa de 60%.

2. Este nevoie de reteta medicala pentru a folosi lentilele colorate Pretty Eyes?
Nu este nevoie. Se recomanda totusi consultarea medicului oftalmolog inaintea utilizarii lentilelor. Nu este recomandata purtarea lentilelor de contact de catre persoanele care sufera de o patologie oculara sau de catre persoanele care au o lacrimare redusa.

3. Pot sa port lentilele de contact colorate Pretty Eyes pentru perioade lungi de timp sau in timpul somnului?
Se recomanda folosirea treptata astfel: pentru prima zi 3 ore, pentru a doua zi 4 ore, pana la un maxim de 10 ore pe zi. Nu se recomanda purtarea lentilelor pentru perioade mai lungi sau in timpul somnului. Daca lentila ramane pe ochi pentru perioade mai lungi exista riscul de a reduce oxigenul necesar ochiului si de a aparea infectii.

Se recomanda scoaterea lentilelor dupa 10 ore de purtare si cand mergi la culcare.

4. Cum imi dau seama ca lentila nu mai este buna?
Semnele ca lentila a ajuns la sfarsitul ciclului de utilizare sunt: vedere incetosata, iritatie sau depuneri. Aceste manifestari pot provoca alergii sau alte complicatii.

Lentilele de contact cosmetice Pretty Eyes sunt confortabile, permit oxigenarea ochiului, sunt naturale, nu se usuca si sunt usor de manuit.

Daca iti doresti si tu sa iti schimbi culoarea ochilor sau daca vrei pur si simplu sa impresionezi la un anumit eveniment, raspunde in pagina de concurs la intrebarea "Ce culoare ti-ar placea sa aiba ochii tai?", iar Optiblu iti face cadou o pereche de lentile colorate!


Detalii concurs:

Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu in pagina de concurs cu raspunsul la intrebarea "Ce culoare ti-ar placea sa aiba ochii tai?"
Optiblu ofera saptamanal 15 perechi de lentile /Pretty Eyes/ de unica folosinta, in perioada 26 octombrie - 7 decembrie
Cei 15 castigatori vor fi alesi in fiecare zi de luni - 2, 9, 16, 23, 30 noiembrie, 7 decembrie.
Castigatorii vor putea alege lentile albastre, verzi, gri, maro si isi vor putea ridica premiul din magazinele Optiblu din tara (Oradea, Constanta, Braila, Galati, Tg. Jiu, Suceava, Ploiesti, Bucuresti).
Premiile nu vor fi expediate prin posta, ci vor fi ridicate de castigatori direct de la unul dintre magazinele Optiblu din orasele de mai sus;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 5 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

">59243.jpgCastigatorii din saptamana 26.10 - 02.11 sunt:

akyteve; evadne24; snicol24; alinadinu; alex-andra; carmen_alexa; monikou; Autumn; dinte_zburator; Cryss_al3xa; diosa; tinaa_joyful; Dadeuca; benvenuto; clarra20

Castigatorii din saptamana 02.11 - 09.11 sunt:

sica_sef1; ga88bi_gabitza; amellia; andreea03; Miha; Almusha; Felicia; tinasan19; mirela_pisoi; sabynutza_shuby; mada11; ccrissy; AlYsA-; Alyan; divokej_ruze


Castigatorii din saptamana 09.11 - 16.11 sunt:

lory_alex83; marynana; alex4luka2; iubyanna; daiany20d; lucyangel; argi2006; kornely@; alasdeangel; hazy; maduk; delia241970; alina_ticula; aylina2004; ninisa

Castigatorii din saptamana 16.11 - 23.11 sunt:

sandu_alina79; io_smetita; eleyuli; zw33ty; andreea1990; uncuvant; ada_nicol; lusu40; cristinastavarache; tonik; katty4ya; marynuta; coco27; avita; ralu_i

Castigatorii din saptamana 23.11 - 30.11 sunt:

leahradu; toffy; ClaudiaOhii; monique_unik; lauradriha; georgiana_alina; gabrielaella; danna88; anirki; andreeamadalina; Maddie; zw33ty; D3lia; anne_marye; a-ioana.

Castigatorii din saptamana 30.11 - 07.12 sunt:

symoda; gepo41; loriii; eugen_gri; Klady; symy_4ever; lavinia_bzt; nickolll; cristinaAS; Danavio; Cornelia_dr; tdeeea; grace; BlondA_n_d_a; satraru.

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right