Castiga produse H&M din colectia WaterAid!

Castiga produse H&M din colectia WaterAid!
  calendar_month        
Din 26 mai, in magazinele H&M gasesti noua colectie WaterAid.


Apa curata este un element vital de care nu se bucura toata lumea. De aceea, pentru al 9-lea an consecutiv, H&M colaboreaza cu organizatia WaterAid pentru a oferi o retea de apa curata si canalizare pentru cateva dintre cele mai sarace tari.Disponibila in aproape 150 de magazine din intreaga lume din 26 mai, Colectia WaterAid din acest an se concentreaza pe articole de plaja pentru intreaga familie, cu haine usoare de vara, articole si accesorii de baza pentru plaja, toate acestea pe tonuri de culoarea apei: albastru.
57003.jpg


Colectia cuprinde salopete si rochii petrecute, alaturi de costume de baie si palarii de soare pentru femei, camasi, pantaloni scurti si espadrile pentru barbati si pentru copii - versiuni simpatice in miniatura ale modelelor pentru adulti. "Fiecare produs cumparat din aceasta colectie va ajuta WaterAid sa salveze vieti si sa scape oamenii de saracie.

Din 2002, colaborarea noastra cu H&M a strans peste 1,7 milioane £ pentru sprijinirea aceste activitati vitale," spune Caroline Whatley de la WaterAid.Participa la concursul organizat de H&M impreuna cu Ele.ro!

Spune-ne, printr-un paragraf postat in zona "comentarii" in aceasta pagina de concurs, cat de importanta este apa in viata ta si poti castiga 2 produse, la alegere, din colectia Water Aid (in limita stocului disponibil) oferite de H&M.

83040.jpg
Regulament concurs:

- Concursul se desfasoara in perioada 2.06 - 14.06.2011, ora 12.00.
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc corect cerinta concursului;
- Se vor desemna, in data de 14 iunie, 3 castigatori a cate doua produse, la alegere, din colectia Water Aid. Colectia Water Aid este disponibila numai in magazinul H&M Unirea. Castigatorii trebuie sa se prezinte personal la acest magazin pentru a-si alege produsele.
- Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
- Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

mad_donut
ilincamica
aniri

Felicitari!

Recomandari