Concurs: Jurnal de slabire Perfect Contur

Concurs: Jurnal de slabire Perfect Contur
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
10 Nov 2006, 11:00
       
Un corp armonios, presupune echilibru, multa grija si, mai ales, o supraveghere atenta a dietei si a programului de miscare. Exista metode alternative de slabire, printre care se numara masajul, cremele, electrostimularea, vacuum-ul, impachetarile si multe altele. Totusi, aceste metode nu pot fi aplicate decat cu consultarea in prealabil a unui specialist si, pe cat posibil, sub stricta supraveghere. Pentru ca tu stii acest lucru, Ele.ro si Salonul Perfect Contur iti ofera sansa de a castiga o silueta de vis cu ajutorul Jurnalului de slabire Perfect Contur.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a intra in programul "Jurnalul de slabire Perfect Contur" este sa scrii pe topicul de pe forum De ce vrei sa slabesti .Pentru a te numara printre cele trei participante la maratonul Perfect Contur - "Jurnalul de slabire Perfect Contur", nu este nevoie decat sa scrii pe topicul de pe Forum - De ce vrei sa slabesti . Perfect Contur va alege trei participante pe care le va ajuta apoi sa slabeasca. Scrie pe forum de ce vrei sa slabesti si la ce greutate vrei sa ajungi la topicul De ce vrei sa slabesti in perioada 9 noiembrie - 21 noiembrie 2006. Pe data de 22 noiembrie vor fi alese cele 3 participante la "Jurnalul de slabire Perfect Contur".

Detalii concurs

concursul se va desfasura in perioada 9 -21 noiembrie 2006;

participa toate persoanele care raspund la intrebarile de la topicul De ce vrei sa slabesti in cadrul topicului respectiv;

vor fi desemnate 3 participante la data de 22 noiembrie 2006 pentru cea de-a doua etapa a concursului.


Premiile primei etape a concursului sunt 3 tratamente de slabire la salonul Perfect Contur. Perfect Contur se angajeaza sa va ajute sa atingeti greutatea dorita.

Castigatoarele concursului sunt:
Iuliana Soare
Mariana Nicolae
Petruta Tudora
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
in sat la noi
  • person

    "nu renunta niciodata la ce iti place!!!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere