Concurs: trei intr-un pat

Concurs: trei intr-un pat
  calendar_month        
Iti doresti sa citesti un roman de dragoste savuros si plin de umor? Participa la concursul organizat de Editura Polirom si poti castiga unul dintre cele 3 volume Trei intr un pat sau unul dintre cele trei exemplare ale cartii Jemima J..

Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul Sex&Sentimente, si sa ne spui pe forum.ele.ro ce parere ai despre triunghiul conjugal. Poti avea o relatie sanatoasa, in trei? Poti iubi doua persoane in acelasi timp ?


Detalii premii:

Trei intr-un pat (2006) e o poveste impanata cu ironii si situatii delicate de un comic irezistibil despre cum gelozia, schimbarea domiciliului, paranoia si viata la tara (in Anglia) nu prea fac casa buna. Imogen Cameron, pictorita neremarcata, se vede nevoita s o ia de la zero, financiar vorbind, intr o casuta la o oarecare distanta de Londra sa natala. Nevoita sa locuiasca pe "teritoriul" unei foste iubite a sotului (care i tot da tircoale) si stapina peste un cird de animale domestice ce i par cel putin amenintatoare, Imogen mai are si un copil de crescut. Daca si, mai ales, cum se descurca ramine sa descoperiti printre hohote de ras in aceasta carte pe care o devorezi dintr o rasuflare.

86837.jpgAutoarea, Catherine Alliott, stie sa si dozeze efectele in asa fel incat sa si tina cititorii cu ochii mari de uimire si gura pina la urechi de a lungul sirului de intamplari prin care trece eroina.


Jemima J. (1998) este povestea unei jurnaliste la modestul Kilburn Herald. Camuflata in haine lalii, Jemima J. - o tanara simpatica de dimensiuni impresionante - invidiaza talia de viespe si masurile perfecte ale colegei de birou, Geraldine, careia ii rescrie articolele. Jemima stie foarte bine ca este inteligenta, talentata, amuzanta si altruista, dar cine ar banui asta dincolo de barbia ei dubla si obrajii umflati?
In plus, barbatul visurilor ei, Ben Williams, vedeta redactiei, o considera doar o prietena foarte buna. Odata cu descopeArirea navigatului pe internet, Jemima J. intra in vorba cu Brad, un tip din California cu ochi albastri si dinti stralucitori, fapt care ii permite sa si inventeze o noua identitate: acum e JJ, tipa slaba si sexy, exact ca modelele pe care le decupeaza din revistele glossy. Dar, pentru ca Brad vrea sa o vada in carne si oase, Jemima uita de mancare si incepe sa mearga la sala, apropiindu se in timp record de idealul fizic la care visa... ca sa descopere ca felul in care arati nu este de ajuns ca sa ti asigure fericirea.Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 24 iulie - 7 august.

Participa la concurs toti abonatii la newsletter-ul Sex&Sentimente care au scris pe forum.ele.ro la tema concursului.

Se vor desemna 6 castigatori a cate o carte.

Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Polirom si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 8 august.

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatorii sunt:

iulya68 -Jemima J.

anita_20 -Trei intr-un pat

Piccione -Jemima J.

Ramonikg -Trei intr-un pat

Bebeangel -Trei intr-un pat

Miha -Jemima J.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Umbra ta
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right