5 rezolutii inteligente pentru 2006

5 rezolutii inteligente pentru 2006
  calendar_month        
Barierele artificiale puse intr-o scurgere continua a timpului sunt chiar simpatice. Iti dau ocazia sa te uiti un pic inapoi, un pic in fata si sa cochetezi cu schimbari pe care altfel nu pari a avea ocazia de a le face. Cam toata lumea sufera de aceasta `boala` in perioada prin care trecem, iar daca ti s-a intamplat cumva sa scapi sunt suficiente persoane in jur care sa te traga pe panta dorintelor. O fi de vina obisnuinta de a planifica, de a transforma totul intr-un proiect? Nu am scapat nici eu, asa ca va impartasesc cateva din `revelatiile` date de multele pahare ciocnite pentru a deschide drumul golirii lor.

1. Sa nu mai cant melodia lui Pink Floyd "Wish you were here". Nu exista mincina mai mare decat faptul ca ar fi doua persoane care au aceleasi spaime, care ar putea sa se salveze uitandu-se constant una la alta si intorcand spatele lumii.

2. Sa inteleg o data pentru totdeauna ca "realitatea" chiar nu exista independent de ceea ce sesizeaza cei din jur. Asa ca va trebui sa ii fac sa sesizeze ca nevoile mele sunt importante si ca nu pot primi nimic gratis. Vanzarea si cumpararea devin cuvinte de ordine.

3. Sa accept infrangerea. Poate parea o greseala, dar fara asta nu poti merge mai departe. A fi constant intr-o directie care nu da semne sa te duca nicaieri cu greu mai este acum o valoarea, eroii nu mai sunt apreciati.

4. Sa nu mai ispitesc pe nimeni sa isi arate partea egoista a personalitatii. Avem cu totii un fel de boala de a nu rezista sa fim rai atunci cand ni se permite; nu exista limite in a profita de slabiciunea altora, suntem cu totii niste mici dictatori cruzi.

Am spus ca vor fi 5, dar greu de razbit asa la inceput de ani prin amalgamul franturilor de fraze care iti trec prin minte pentru a gasi chiar atat de multe idei inteligente. Ah!, uitasem, mai exista inca un sfat: nu intreba pe nimeni ce planuri are pentru noul an daca ai vrea cumva sa fii inclus in ele; conform revelatiei 4 asta poate fi folosit pentru a ti se arata ca esti o furnica peste care se calca fara a baga de seama in urmarirea unor planuri care nu au nici o legatura cu tine.

Inchei aici, pentru ca tocmai am observat ca inteligenta a devenit egala cu cinismul. Noroc ca astrele mi-au spus numai de bine in 2006!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

PRIMA INTALNIRE ... ???
  • person

    "ti-ai inselat iubitul... deodata in viata ta a aparut un "cineva"???"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right