Ce masini conduc femeile?

Ce masini conduc femeile?
  calendar_month        
Femeile prefera o masina sprintena, care sa ofere o buna vizibilitate si sa fie usor de condus. Multe femei prefera sa-si aseze scaunul cat mai sus si insista sa aiba o masina cu mult spatiu de depozitare, sa fie la un pret rezonabil si sa consume putin. Spatiul si siguranta sunt factori majori mai ales pentru familii. Femeile zic ca si factorul amuzament cantareste mult in alegerea unei masini.

Cele noua masini de mai jos, intrunesc aceste conditii si totusi sunt pentru gusturi, stiluri de viata si venituri diferite.

Volkswagen Beetle

Trendul hippie al anilor 60, dar serios imbunatatit este compilat in aceasta masina. Cu un consum de 7 litri la 100 km, Volkswagen Beetle nu poate decat sa te incante. Daca esti o nostaligica a vremurilor Make peace not war atunci aceasta broscuta ti se va potrivi ca o manusa.Mazda MX-5 Miata

Este o decapotabila in doua locuri. Are un consumul urban de 12 litri la 100 km si o viteza maxima de 220km/h. Puncte slabe: garda redusa la sol si piesele mai greu de gasit.

Smart

Smart fortwo sau forfour prezinta un excelent raport calitate-pret, este strict de oras, si va va permite parcarea in locuri cu spatiu modest. Este masina din lista, care consuma cel mai putin adica 3,3 litri/100 km. Un plus il reprezinta panourile din exterior care sunt realizate dintr-un plastic rezistent la zgarieturi.

Porsche Cayenne

Un jeep cu finisaje de lux, care poate fi condus pe diferite categorii de terenuri, foarte buna pentru off-road. Performanta, putere dar si siguranta sunt cuvintele cheie care descriu aceasta masina. Consumul este pe masura 22,8litri/100 km urban si 11,8 litri/100 km extraurban. Totusi in 2009 se asteapta lansarea unui hibrid care va consuma 8.9 litri la 100 km.

Mercedes Benz E Class

Cu face-lifturi de la an la an, aceasta masina iti poate oferi o calatorie pe cinste. Poti opta pentru interior cu o combinatie de piele si mahon. Producatorii au investit serios la capitolul siguranta. Consumul mixt este de 6,3 litri/100km.

89253.jpg


Mini Cooper S

O masina cu un look extra cute cu faruri de brotac si un interior cu forme ovoidale, dar cu cai putere indeajunsi pentru orice vitezomana. Consumul nu este printre cele mai scazute, modelul cel mai iute de 170 cp ajunge sa consume 8,6 litri/100 km, iar modelul Mini One consuma 5,7 litri/100 km. Modelul Diesel se bucura de un consum de doar 3,5 litri la 100 km.Fiat Panda

O masinuta urbana, cu un consum pentru modelul HP 100 de 6.5 litri la 100 de km. Daca esti o prietena a mediului inconjurator trebuie sa stii ca modelul Aria a atins recordul in privinta emisiilor scazute de noxe.

Ford Fiesta

Este o masina de 5 locuri care are un consum pe benzina de 10-12 litri/100km cu costurile de intretinere reduse.

Volkswagen Jetta

Combinatie sport eleganta exista si se poate vedea in ultima generatie Jetta. Printre punctele tari se numara demarajul rapid de pe loc. Consumul mixt este de 7,6 litri la 100 km.

Recomandari