Nestea Vitao: Ghid de stil

Nestea Vitao: Ghid de stil
  calendar_month        
Cand iti definesti stilul personal, nu uita de prima regula: incepe de la un stil de viata echilibrat!


Stilul tau prinde contur atunci cand esti in forma maxima!


Pentru momentele in care ritmul vietii iti absoarbe toata energia, cauta in jur solutii naturale de revitalizare pentru a-ti recapata instant pofta de viata care iti pune in valoare stilul.NESTEA Vitao iti propune o combinatie delicioasa intre virtutile terapeutice esentiale ale ceaiului si placerea gustului proaspat, racoritor de fructe.


Continutul bogat in antioxidanti naturali iti daruieste portia de energie si vitalitate de care ai nevoie in fiecare zi. In plus, iti protejeaza organismul impotriva actiunii radicalilor liberi, responsabili de scaderea sistemului imunitar al organismului.

Ia-ti portia zilnica de antioxidanti din cele trei sortimente NESTEA Vitao:


NESTEA Vitao Ceai Alb REVITALIZANT cu aroma de Caise protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi, intarziind imbatranirea celulelor si conferind o senzatie sporita de vitalitate si energie.


Usor, dulceag in mod natural si fara cofeina, NESTEA Vitao Ceai Rosu RELAXANT cu aroma de Pere are efect calmant asupra organismului in orice moment al zilei.


NESTEA Vitao Ceai Verde PROTECTOR cu Aloe Vera si aroma de Capsuni ajuta la protejarea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi combinand continutul generos de antioxidanti cu proprietatile detoxifiante ale plantei de aloe vera si gustul proaspat-acrisor al capsunilor.

Recomandari