Petrece pastele celor singuri in Twice

Petrece pastele celor singuri in Twice
  calendar_month        
TWICE
YOUR ONLY VICE

Acest punct G al distractiei bucurestene!
2 niveluri, 2 baruri, 2 genuri de muzica
in cel mai mare club al capitalei
Str. Sfanta Vineri nr.4
(vis a vis de fast-food Sheriffs)
tel: 021.313.55.92 ; fax: 021.315.47.86
De miercuri pana duminica: 21:00 - 05:00


7 si 8 aprilie 2007

Pastele celor singuri in Twice!


Daca esti departe de casa si de prieteni de Pasti, Twice ti-a pregatit pe 7 si 8 aprilie, incepand cu orele 21.00, doua petreceri unde te vei simti inconjurat de multa dragoste si buna dispozitie!

Perioada sarbatorilor este cea in care luam o pauza din agitatia vietii de zi cu zi si ne gandim la cei dragi. Atunci ne dorim cel mai tare sa fim impreuna cu ei, in jurul unei mese imbelsugate, si sa povestim. Cand acesta reintalnire nu este posibila, sentimentul de singuratate ne cuprinde, impiedicandu-ne sa ne bucuram de aceste zile.Twice pretuieste latura distractiva a vietii si iti ofera ocazia sa te simti bine si de Pasti, chiar daca esti departe de cei dragi.
Ti-am pregatit doua petreceri pe 7 si 8 aprilie in care iti garantam alungarea singuratatii prin mijloacele care deja ne-au consacrat.

Vom gusta din bucatele delicioase specifice Pastelui, te vom premia la concursurile noastre si vom dansa pana in zori pe cele mai cunoscute hituri internationale. Barmanii au primit indicatii clare de la Iepuras, asa ca iti vor oferi bauturi la preturi speciale. Iar daca ai chef sa povestesti, ia loc in separeurile noastre si spor la vorba cu noii prieteni pe care ti i-ai facut, pentru ca toti cei care ne calca pragul sunt dornici sa te cunoasca!

Daca esti singur anul acesta de Pasti, vino sa-l petreci in sanul familiei Twice!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Destino
  • person

    "imaginatia doboara orice zid."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right