Primul cinematograf drive in din Romania

Primul cinematograf drive in din Romania
  calendar_month        
Baneasa Shopping City inaugureaza pe data de 1 iulie primul cinematograf drive-in digital din Romania.


Bucurestenii se pot bucura vara aceasta de placerea de a viziona filme asezati confortabil pe scaunul masinii lor.


Primul cinematograf drive-in in sistem digital din Romania se deschide in nordul Capitalei, intre Baneasa Shopping City si IKEA. Cinematograful se va numi Baneasa Drive in Cinema si va fi deschis pe toata perioada verii.


"Suntem extrem de bucurosi ca avem ocazia sa oferim publicului roman o experienta inedita, pe care o stiu doar din filmele americane: un cinematograf drive in. Mai mult decat atat, am reusit sa aducem pentru Baneasa Drive In Cinema un sistem digital de proiectie care se foloseste doar la un singur cinematograf pentru masini din lume." a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director, Baneasa Shopping City.
Baneasa Drive in Cinema va avea o capacitate de peste 300 de masini si un ecran de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime.


Filmul va fi proiectat pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor in cele mai bune conditii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al masinii.


Baneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, dupa ora 21:00, asa ca toti cinefilii vor avea ocazia sa urmareasca filmele preferate in aer liber. Pretul unui bilet la film va fi de luni pana joi de 15 RON, iar in weekend 20 lei. Pentru copii, elevi, studenti si pensionari pretul unui bilet va fi de 10 lei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

imitatie = invidie???
  • person

    ""ie-te-te la gerogesca ce masina de spalat si-a tras..." citeste post-ul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right