Twice punctul G al distractiei bucurestene

Twice punctul G al distractiei bucurestene
  calendar_month        
TWICE
YOUR ONLY VICE

Acest punct G al distractiei bucurestene!
2 niveluri, 2 baruri, 2 genuri de muzica
in cel mai mare club al capitalei

Str. Sfanta Vineri nr.4
(vis a vis de fast-food Sheriffs)
tel: 021.313.55.92 ; fax: 021.315.47.86
De miercuri pana duminica: 21:00 - 05:00


8 si 9 martie 2007

Petrecere pentru ea / petrecere pentru el in Twice

Rafinament versus "decadenta"!

Pe 8 si 9 martie, v-am pregatit doua petreceri in spiritul alternativelor marca Twice. Atmosfera de rafinament pentru doamne, pe 8 martie, iar pe 9 martie, show provocator Blondy, concurs TLS si multe alte surprize pentru domni, toate pentru o noapte la limita decadentei.

Cu totii ne dorim ca pe 8 martie sa recompensam, intr-un fel sau altul, femeile din viata noastra. Ne-am gandit la doamne si in acest an, dar nu am vrut sa-i neglijam nici pe domni, asa ca am declarat data de 9 martie ziua tuturor barbatilor ce iubesc viata de noapte.Rafinamentul va fi pe ordinea de... noapte pe 8 martie. Sa fiti pregatite doamnelor sa va fie trezite simturile cu sampanie de cea mai buna calitate, apoi lasati-va pe mana maestriilor nostri intr-ale barului sa va delecteze gusturile rafinate. Iar, pentru a incinge si mai tare atmosfera, le invitam, pe cele mai indraznete dintre voi, sa participe la concursurile noastre, unde pot fi castigate premii importante.

Domnilor, Clubul Twice v-a rezervat o petrecere la limita decadentei pe 9 martie.
Cu siguranta, veti avea nevoie de multa energie pentru ceea ce va urma, asa ca barmanii nostri vor fi pregatiti cu bauturi tari, la preturi speciale. Cu toate bateriile incarcate, veti fi astfel gata sa va alaturati frumoaselor noastre animatoare, dansand pana in zori.
Punctul culminant al distractiei va fi show-ul incendiar al Andreei Banica care, alaturi de dansatoarele sale sexy, va da o reprezentantie de zile mari.

Hituri ca "Fiesta", "Indragostiti" si "Numele tau" vor face parte din recital. Blondy ii va premia pe cei mai activi domni cu cd-uri continand cel mai recent album, "Dansez, dansez", si postere cu autograf. Cei prezenti vor avea parte si de o premiera! Noul single "Rendez-vous" va fi auzit pentru prima data in Romania, numai in Club Twice.

Nici nu putea fi aleasa mai bine aceasta sarbatoare a barbailor decat vinerea, zi ce gazduieste in fiecare saptamana petrecerea TLS. Pentru 9 martie am pregatit un concurs si mai incins! Cunoscatorii stiu...
Iar, daca toate acestea nu sunt de ajuns, intreaga noapte va fi presarata de concursuri fierbinti, in care va veti putea demonstra calitatile. Cei mai "inzestrati" participanti vor fi premiati pe "masura".

Si, pentru ca la noi exista intotdeauna posibilitatea de a-ti alege muzica favorita, la etaj, DJ Lyvyoo si DJ Marcus te vor tine in priza, iar la subsol, DJ Botanik va fi gata sa te electrizeze cu hituri techno-dance.

Tu ce alternativa preferi?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Inflatie
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right