Un tur de forta pe biciclete Londra - Timisoara, pentru un scop nobil

Un tur de forta pe biciclete Londra - Timisoara, pentru un scop nobil
  calendar_month        
Amway a fost alaturi de Bogdan Cristea, un intreprinzator Privat Autorizat (IPA), in campania umanitara ?Cycle Slam?. Banii stransi in urma acestei campanii au fost donati centrului de ocrotire a copiilor Terapie prin arta, din Timisoara.

?Donatia va finanta extinderea centrului pentru copiii abandonati, victime ale abuzului si neglijentei, copii care nu au unde sa mearga. in prezent, acest centru are sase camere si spera sa amenajeze inca trei cu ajutorul nostru?, a declarat Bogdan Cristea.

Ciclistii au parcurs un traseu de peste 1.600 de kilometri, de la Londra la Timisoara, in 18 zile. Acestia au pornit pe 1 august 2010 din fata centrului Amway din Holborn, Londra si au traversat urmatoarele tari: Marea Britanie, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria si Romania. Obiectivul a fost strangerea a cate 1 euro/1 lira de la fiecare IPA Amway din fiecare tara pe care au traversat-o.

Reprezentantii Amway Romania au fost prezenti la marele final al traseului, din Timisoara, pentru a inmana oficial CEC-ul cu suma donata de filialele Amway din Europa.

Bogdan Cristea s-a nascut in Romania si, in prezent, lucreaza in Londra, unde este inregistrat ca IPA Amway, dar si ca voluntar pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilitati. El s-a inscris in afacerea Amway, in Romania, in 2005 si s-a mutat la Londra in 2006 unde a pornit o noua afacere Amway. Impresionat de un film documentar britanic despre situatia copiilor din orfelinatele din Romania, Bogdan a decis sa contribuie la ajutorarea acestora.

Organizatia non-guvernamentala, non-profit Terapia prin Arta a luat nastere in martie 2004 si intruneste profesionisti in psihologia copilului, artisti plastici, actori-papusari, muzicieni, logopezi. ?Centrul este dedicat copiilor si adolescentilor cu probleme speciale: afectiuni neuropsihomotorii - tulburari emotionale, de adaptare si integrare sociala, intarzieri in dezvoltare ? din institutii de ocrotire ori familie, dar si persoane de varsta a treia?, a declarat Dr. Manuela Borla, Presedinte Orgaizatia Terapia prin Arta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodiacul zilnic 2009 al sagetatorului
  • person

    "iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right