Hollywood Multiplex si Ele.ro te trimit la film! 1-4 august 2012

Hollywood Multiplex si Ele.ro te trimit la film! 1-4 august 2012
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 1 august - 4 august la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
?Green Lantern 3D: Protectorul Universului?
62418.jpgUniversul a fost intotdeauna protejat de o forta superioara. Un grup de razboinici ce au jurat sa apere Universul si sa mentina pacea, fac parte din armata Green Lantern. Fiecare dintre ei poarta un inel ce le ofera puteri speciale. In momentul in care galaxia este amenintata, razboinicii se vad nevoiti sa se alieze cu pamantenii pentru a salva Universul.

Hal Jordan (Ryan Reynolds) este primul om recrutat pentru a face parte din armata Green Lantern. Acestuia i se ofera un inel, prin care capata si el puteri speciale. Insa el va trebui sa isi invinga temerile pentru a demonstra ca are calitatile necesare pentru a deveni un razboinic in armata Green Lantern. Astfel, el va deveni unul dintre cei mai aprigi luptatori Green Lantern.

Cu: Ryan Reynolds, Peter Sarsgaard, Blake Lively, Geoffrey Rush, Tim Robbins, Mark Strong Regia: Martin Campbell
Scenariu: Greg Berlanti, Michael Green
Gen: Actiune, SF, Crima
Producator: DC Entertainment
Durata: 114 min


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cum se numeste armata desemnata sa apere Universul si pacea din filmul ?Green Lantern 3D: Protectorul Universului?? si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 22 iulie - 29 iulie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 1 august ? 4 august la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Monik19
Zimmi
deniss_bebitz

Vizionare placuta!

Recomandari