Megan Fox: Sunt mai buna decat Angelina Jolie

Megan Fox: Sunt mai buna decat Angelina Jolie
  calendar_month        
Intr-un interviu recent, Megan Fox a rabufnit impotriva mediei pentru ca o compara cu Angelina Jolie.

Gurile rele spun ca este ca si cum o cutie de vin ieftin s-ar enerva pentru ca cineva ar incerca sa il depoziteze intr-o vinarie de lux.


In scurt timp, Megan Fox a reusit sa-si dobandeasca o reputatie destul de proasta, mai ales printre fanii Angelinei.
Si ce au cele doua in comun?


Nu prea multe, in ciuda aspectului fizic seducator si al unui tatuaj cu fostul sau actualul iubit.

Da, in anumite poze Megan Fox ne duce putin cu gandul la Angie, dar asta ar trebui mai degraba s-o flateze, decat s-o enerveze.

Daca ar fi sa facem o comparatie intre cele doua, Angelina castiga detasat - Jolie a jucat in multe filme de exceptie, fiind nominalizata de cateva ori la Oscar si Globul de Aur si este supranumita Ambasadoarea Bunavoineti, in timp ce realizarile lui Megan Fox numara rolul din Transformers si premiile pentru cea mai sexy femeie din lume oferite de FHM si Maxim.Angelina Jolie si-a acoperit tatuajul cu "Billy Bob" cu locatiile nasterilor copiilor ei. Megan Fox, pe de alta parte, inca mai are de acoperit tatuajul cu Brian Austin Green tatuat in zona pelvisului.

89754.jpg

Si ca sa va faceti o idee, iata cateva afirmatii facute de Megan… in cuvintele ei.


"Daca mananci mancare chinezeasca, vanturile tale miros a mancare chinezeasca. Daca mananci mancare mexicana, vanturile tale miros a mancare mexicana. Si laptele - este ca si cum ii poti mirosi caldura in vant. Garderoba mea din "Transformers" miroase intotdeauna a vanturi, si n-am idee de ce." - GQ, octombrie 2008

"Nu-mi place sa trebuiasca sa dovedesc ca nu sunt o retardata." - Esquire Magazine, iunie 2009

"Uite ce-i, ai idee pe cine a votat FHM drept Cea Mai Sexy Femeie in Viata? Pe MINE! Nu pe Angelina Jolie… ci PE MINE! Dumnezeule, Jolie a avut noroc sa iasa pe locul 9. Eu am doar 21 si ea este… antica! Sunt mult mai Hot decat ea." - a tipat la un fan care a confundat-o cu Jolie intr-un bar din Vancouver, in mai 2008.

89755.jpgSuntem recunoscatori ca Dumnezeu a creat si trupurile sexy si butonul de mute. Poate in viitorul lui Megan Fox nu se afla un Oscar (a admis ca prestatia ei din Transformers a fost groaznica), un Premiu Nobel, sau chiar o diploma de facultate… dar nu este ca si cum mergem la filmele lui Michael Bay pentru dialogul Shakesperian si prestatiile demne de Oscar.


Si da, ne place mai mult Angelina Jolie. Asta probabil pentru ca actele ei de caritate includ donatii de milioane de dolari catre organizatii de binefacere din toata lumea, iar ale lui Megan Fox - sexul cu Brian Austin Green.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

poem
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right