Saw III - Game over!

Saw III - Game over!
  calendar_month        
Am fost la Saw III si de trei zile ma laud cu asta. Am si de ce sa ma laud. Nu oricine vede un film atat de asteptat precum Saw III cu cateva ore inainte de premiera oficiala si mai ales nu oricine vede un astfel thriller psihologico - horror la ora 10 A.M., pe stomacul gol.

Dupa Saw II mi-am jurat ca nu o sa vad si Saw III. Nu m-am tinut de cuvant. M-a impins curiozitatea si datoria. Nu regret ? aveam nevoie de ceva volum la par si crampe in stomac.

In Saw III jocurile lui Jigsaw se complica, sunt mai elaborate mai crude. "I want you to play a game!" horcaie din nou, de aceasta data de pe patul de moarte Jigsaw, si timpul se scurge insangerat.

Filmul se axeaza mai mult pe psihologia si filosofia de viata a unui criminal iscusit si are toate ingredientele pentru a te mentine in alerta timp de 107 minute. O sa va roadeti unghiile ingroziti de jocurile mult mai bine ticluite in Saw III.
"SAW III este ca o plimbare intr-un montagne russe." Spune producatorul Mark Burg. "Incredibilele capcanele si un Jigsaw cum nu s-a mai vazut pana acum, te iau prin surprindere. Nu cred ca vreun spectator din sala de cinema isi va da seama de final."

Un puzzle surprinzator in care piesele ies la iveala incet incet din flashback-uri, un film inteligent si ingrozitor ... de bun.

Happy Halloween!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ZIUA BARBATULUI
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right