Seven Pounds - drama anului 2009

Seven Pounds - drama anului 2009
  calendar_month        
2009 a pornit bine de tot zic eu. Recunosc ca am pasit in cinematograf cu dorinta de a vedea vreo schimbare.

Mai nimic, aproape ca batea vantul prin ofertele de filme. Cine mai stie, poate ne pregatesc ceva cu adevarat captivant pentru lunile care urmeaza si tind sa cred ca asa va fi.

In acelasi timp insa va invit sa faceti cunostinta cu un film ce ne va onora cu prezenta sa in cinematografe undeva prin martie.

Va anunt de pe acum ca nu vom dezbate o comedie ci mai degraba o drama scrisa cu sange si organe vii. V-am speriat? Nu e nevoie, nu e film de groaza, nu asta era ideea.

Filmul se numeste Seven Pounds si il are ca protagonist pe nimeni altul decat Will Smith. Acesta joaca rolul unui tanar plin de secrete si de dureri interioare insuportabile.

Daca am fi sa povestim film inca de la inceput si sa nu dezvaluim nici un secret al sau ar inseamna sa-i dam crezare lui Smith cand spune ca este un agent al Fiscului si sa-l rugam sa ne pasuiasca cu datoriile noastre.Ben Thomas (Will Smith) incearca sa ajute cativa oameni cu probleme oferindu-le suportul lui si poate mai mult de atat. Pe tot parcursului filmului acesta duce cu el un secret inspaimantator iar deznodamantul filmului dupa parerea mea, vi se va parea cutremurator.

Filmul este trist dar in acelasi timp poate aduce o speranta in inimile tuturor. O speranta de care protagonistii se bucura deoarece le este adusa de acest misterios Ben.

Pentru ca eu ma consider destul de greu de impresionat am sa va spun ca filmul are si defectele lui. Uneori povestea se rupe brusc si este lipita destul de greoi cu alt sir de povestiri. Fana a lui Will Smith am sa trec insa peste asemenea lucruri si-am sa vizionez filmul si a doua oara.

Asta o voi face doar pentru ca Will se intrece pe sine si joaca splendid. Acelasi lucru s-a putut vedea si in filmul The Pursuit of Happiness.

Cu caldura va sfatuiesc sa nu treceti cu vederea Seven Pounds. Merita!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Asa sunt azi ...
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right