The Edge Of Love

The Edge Of Love
  calendar_month        
Triunghiul dragostei prezinta povestea poetului galez Dylan Thomas. Povestea este prezentata prin ochii celor doua femei care l-au iubit si pe care le-a indragit: Caitlin si Vera.

Un film cald, plin de iubire nonconformista, artistica si profunda. Cu scene amuzante acompaniate de dialoguri bine gandite si bine jucate.

89586.jpg

Actorii sunt alesi atat de bine incat uiti practic ca esti la film. Iti poti imagina ca esti in bar ascultand cantecele triste ale Verei.

Cele doua femei reusesc sa infrumuseteze viata artistului si in acelasi timp sa o complice atat cat sa-i convina pana la urma.

Povestea este simpla si complicata in acelasi timp. Un amalgam de sentimente, dorinte si intamplari mai mult sau mai putin anticipate.

Filmele biografice tind sa fie plictisitoare mai ales daca nu cunosti personajul principal. Triunghiul dragostei insa te va fascina chiar fara sa ai la cunostinta adevarata poveste.Universul pe care il creaza cei 3 este fascinant. Iar filmul din punct de vedere estetic este un deliciu pentru ochi.

Un film bun. Pana la urma stim ca viata artistilor, oricat de neinteresanta ar fi ea, are tot timpul o latura magica, pe care noi nu o vedem...dar ne place sa ne fie dezvaluita.

In distributia filmului ii veti vedea pe: Keira Knightley (Vera Phillips), Sienna Miller (Caitlin MacNamara), Matthew Rhys (Dylan Thomas) si Cillian Murphy (William Killick).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tinerete capital mic cu dobinda mare
  • person

    ""tinerete, capital mic cu dobinda mare""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right