The Women/Intrigi parfumate

The Women/Intrigi parfumate
  calendar_month        
A trecut vara si cinematografele au inceput sa dea semn ca e timpul sa ne agate cu filme noi si interesante.

Dupa toata actiunea verii 2008 cu filme ca Wanted si Hancok parca simtim nevoia si de putina comedie savuroasa si usora.MediaPRO nu ne lasa sa lenevim deloc si ne atrage atentia cu mega productia The Women/Intrigi parfumate.

Ce trebuie sa stiti este ca filmul The Women regizat de Diane English este o preluare a filmului cu acelasi nume din 1939 a lui George Cukor, bazat pe scenariul piesei de teatru a lui Clare Boothe Luce, din 1936.

Dar sa vedem daca merita sau nu acest film atentia noastra.

The Women are in prim-plan 4 prietene. Fiecare din ele cu un altfel de viata, altfel de orientare sociala si sexuala, de ce nu.

Meg Ryan, protagonista acestui film, joaca rolul unei sotii nestiutoare, plina de frici si compromisuri.

Cand aceasta afla ca sotul ei o inseala, viata ei se schimba radical. Avand suportul mamei sale si a celor 3 prietene, aceasta reuseste sa iasa din impas si sa-si croiasca propria sa viata departe de sotul ei infidel si de noua sa amanta.

Din pacate, Meg nu este tradata doar de sotul ei ci si de prietena sa cea mai buna. Lucru care sporeste si mai tare dorinta ei de a iesi din lumea monotona pe care o traia pana atunci.

Un film destul de plictisitor la inceput, insa reuseste sa-si creeze atmosfera cam pe la jumatate cu glume savuroase si intamplari comice.

Nu trebuie sa mergeti la film cu foarte mari asteptari, este un film usor care merita vazut cu prietenele pentru ca probabil pe iubit il va plictisi groaznic.

Castiga bilete la filmul The Women/Intrigi parfumate!

Recomandari