10 ani de Faithless

10 ani de Faithless
  calendar_month        
88763.jpg

Cei doi componenti de baza ai grupului Faithless sunt Maxi Jazz si Sister Bliss. La acestia se mai adauga Rollo Armstrong (producatorul). De 10 ani ei au revolutionat tot ce inseamna dancefloor, top-uri si expunere media, devenind un fenomen in sine, nu doar "o alta formatie".

De-a lungul anilor albumele ("Reverence"-1995, "Sunday 8pm"-1998, "Outrospective"-2001, "No roots"-2004) si single-urile Insomnia, Salva Mea, God Is a Dj, We Come One, Bring My Family Back, Muhammad Ali, Don?t Leave, Mass Destruction au devenit imnuri atat ale culturii clubbing, cat si ale hip-hop-ului, marcand o noua etapa in entertainment.

88764.jpg

Constienti ca toti dansatorii din lume au transpirat in ultimii 10 ani pe hiturile lor, de la "Insomnia" (1995) si pana la "Mass Destruction" (2005), cei de la Faithless au pornit in turneu pe 22 aprilie 2005 din Manchester, UK. Multi-platinatii si premiatii Faithless se apropie si de Romania, pentru mega-concertul de la Arenele Romane din 31 mai.

Membrii formatiei au cerut organizatorilor 100 de prosoape albe pe scena pe toata durata evenimentului, ei venind intr-o formula extinsa de 20 de oameni (incluzand personalul tehnic). De la Belgrad, vor ajunge direct la Bucuresti, ca sa ne arate ca intr-adevar "GOD IS A DJ".Pentru aniversarea de 10 ani cei de la Faithless au pregatit nu doar un turneu mondial, un CD si un DVD Greatest Hits, ci si un single nou pentru fanii din intreaga lume. "Why Go" este numele celei mai noi piese si poate fi considerata o ocazie perfecta de a intelege inca o data de ce Maxi Jazz & co sunt de ani de zile aclamati ca fiind (citam) "the biggest, and most consistent, band in dance music".

Tips:
-au vandut la nivel mondial peste 10.000.000 de discuri
-au peste 25 de single-uri de top 10
-sunt certificati cu platina de 10 ori si cu aur de 16 ori
-au cantat pe scena principala in peste 50 de festivaluri cu un public mediu de peste 40.000 de oameni
-No Roots, cel mai recent album de studio Faithless a debutat in Marea Britanie pe locul I.

Sursa: Nova Music Entertainment

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cine mai
  • person

    "poezia e creaa￯ie,e viaa￯a￯ tra￯ita￯ pe verticala￯ chiar a￯i o secunda￯..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right