Afterparty pentru fanii Koop

Afterparty pentru fanii Koop
  calendar_month        
Membrii trupei Koop, Oscar si Magnus insotiti de orchestra vor urca pe scena in concertul pe care il vor sustine, duminica la Sala Palaturlui la o petrecere Gaia Boutique Club. Un afterparty organizat special pentru fanii trupei.

Concertul pe care il vor sustine la Bucuresti, va fi ultimul din turneu trupei. Koop va intra in studio imediat dupa concert pentru a inregistra un album nou.

Membrii trupei si-au dorit sa marcheze acest eveniment deosebit, acestia au declarat ca daca nu vor gasi insipiratie pentru urmatorul album concertul din Bucuresti va fi ultimul concert al trupei.

Cei care doresc sa petreaca duminica seara, in Gaia Boutique Club, alaturi de Koop, trebuie sa acceseze www.myspace.com/koop si sa lase un mesaj pentru trupa. Mesajul trebuie sa ii convinga pe membrii trupei ca merita sa fie invitati la afterparty.De asemenea mesajul va trebui sa contina numele destinatarului precum si numerele ocupate in cadrul concertului de la Sala Palatului. Doar posesorii de bilete vor putea sa participe la aceasta petrecere.

Koop vor canta duminica , 23 noiembrie iar sambata, 22 noiembrie tot la Sala Palatului va avea loc un concert al trupei Nouvelle Vague.

Cele doua evenimente fac parte din Fusion Studio Weekend, un concept Emagic.

Pretul biletelor difera de locul in sala: 60, 85, 110 si 140 lei. Acestea pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta.

Recomandari