Anastacia

Anastacia
  calendar_month        
Anastacia, nascuta pe 17 septembrie 1968, este compozitorul si artistul premiat cu cele mai multe dicuri de platina. Artista a avut un succes foarte mare in Europa, America Latina, Asia, Africa de Sud si Australia. In SUA insa, nu a avut acelasi succes.

In ciuda lipsei de succes in tara ei, ea a vandut mai bine de 20 de milioane de albume pana in 2005.

Artista s-a nascut in Chicago Illinois intr-o familie dim lumea showbizului: talat cantaret intr-un club, mama actrita. Anastacia are si origine rusa. Cand era o adolescenta, familia ei s-a mutat in New York.

Dupa ce a intrat la Professional Children`s School in Manhattan, Anastacia a incepu s aisi arate interesul pentru dans, in ciuda diagnosticului cu Crohn.

Albumul ei de debut, Not That Kind a fost lansat in anul 2000 ai a fost un real succes, ajungand in top ten in Europa si Asia. A fost premiat cu cvatruplu disc de platina in Australia.

Cel de-al doilea album al artistei a fost lansat in anul 2001, Freak of Nature si, desi nu a atins nivelul de vanzari al primului album, a fost si eu un album de succes. De pe acest album au fost extrase single-uri precum Paid My Dues, One Day in Your Life, Why`d You Lie to Me si You`ll Never Be Alone.In ianuarie 2003, Anastacia a fost diagnosticata cu cancer. A incepu imediat tratamentul si l-a incheiat cu success. Dupa aceasta intamplare, artista e deschis un fond, Fondul Anastacia, al carui scop era promovarea constientizarii riscului de cancer la san printer tinerele femei.

In septembrie 2003 Anastacia a intrat in studio pentru a inregista un nou album, Anastacia. Acest album a fost un mare succes, conducand in top in Marea Britanie, Australia, Grecia, Germania Italia, Portugalia si Spania.

Dupa ce piesa "Left Outside Alone" a fost respinsa in special de radiouri, lansarea albumuilui a fost amanata si mai apoi anulata.

Albumui a fost in cele din urma lansat pe 30 august in 2004, ocupand locul 10 in topul albumelor cel mai bine vanzute, cu peste 4,500,000 de copii vandute.
Din septembrie 2004 in august 2005, Anastacia a fost in turneul Live at Last Tour. Din 2005 numele turneului s-a schimbat Encore tour.

La sfarsitul anului 2005, artista a lansat o colectie de a celor mai bune piese, denumita Pieces of a Dream. Cele mai de succes single-uri de pe acest album au fost Pieces of a Dream si duetul cu Eros Ramazzotti, I Belong To You.

Anastacia a participat la proiectul Concert For Diana. A fost unul din primele ei evenimente majore. A cantat in deschidere Superstar si Jesus Christ Superstar.

I Can Feel You, primul single, produs de Chuck Harmony si Ne-yo, va fi lansat in aceasta toamna.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

TRANSFORMAREA GELOZIEI IN IUBIRE
  • person

    ""cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul..." (khalil gibran - profetul)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right