Artisti solo de succes

Artisti solo de succes
  calendar_month        
Sa parasesti o trupa -chiar si temporar - pentru un solo de succes nu cumva este o idee splendida?

Istoria rock-ului este plina de artisti care nu au reusit sa meraga mai departe singuri dar in acelasi timp sunt si cativa care au reusit sa se descurce de minune.

Ozzy Osbourne

Munca sa in trupa Black Sabbath a fost extraordinara, de necontestat la vremea sa. Ca artist solo a castigat multe discuri de platina si si-a stabilit un Ozzfest de heavy metal durabil devenind o icoana a reality show-ului.

Dave Grohl

Se descurca foarte bine cantand la tobe in Nirvana. Insa dupa moartea lui Kurt Cobain in 1994 , Grohl si-a aratat adevaratul talent cu trupa Foo Fighters.89585.jpg

Si ce-am putea noi sa spunem de rau despre Foo Fighters? Absolut nimic.

Bjork

The Sugarcubes era un experiment de scoala icelandic care s-a intamplat sa devina unul international cand au cantat in emisiunea U2 Zoo Tv Tour. Insa ca artista solo, Bjork a transformat muzica bratty pixie punk intr-un pop demential. Cu schimbari constante de imagine si sound,a devenit cea mai buna cantareata straina.

Michael Jackson

Ca membru in Jackson 5, Michael a trebuit sa se bata pentru microfon cu fratii sai Jermaine si Tito. Insa cand acesta a aparut ca artist solo lucrurile s-au schimbat. Si-a castigat destul de repede faima si stim cu totii ca nu avem ce sa contestam aici.

Gwen Stefani

Se pricepea de minune sa ne cucereasca si cu No Doubt, insa debutul sau ca artista solo a fost mult mai spectaculos, feminin, puternic si interesant.

George Michael

A facut o impresie buna cu trupa pop Wham. Ce ne-a cucerit pe noi insa a fost cariera sa solo. Ce face cu viata sa personala nu trebuie sa ne intereseze pentru ca muzica sa este mult prea buna.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubirea...
  • person

    "love isn't finding someone you can live with;it's finding someone you can't live without..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right