Savo iti face casa luna si tu te relaxezi castigand premii!

Savo iti face casa luna si tu te relaxezi castigand premii!
  calendar_month        
V-ati imaginat vreodata ca o casa ce straluceste de curatenie se poate obtine fara efort si fara a investi timp pretios?

Visele pot deveni realitate!

SAVO Plus Gel este un produs universal, special conceput pentru curatenia casei.

Datorita eficientei acestuia, veti avea o casa curata, igienizata perfect si, in plus, efortul fiind minim va ramane timp din plin sa va relaxati si sa va bucurati de clipele petrecute cu cei dragi.

Savo Plus Gel are o compozitie de gel ce ii sporeste eficienta, elimina bacteriile si virusurile in proportie de 99%, curata, albeste si dezinfecteaza.

Fiind un detergent universal, Savo Plus Gel este solutia ideala pentru curatarea intregii locuinte (toalete, scurgeri, chiuvete, cazi, podele, rosturile dintre placile de gresie, faianta, etc)

Si pentru ca suntem siguri ca vei incerca Savo Plus Gel in curind te invitam sa participi la concursul "Casa straluceste si te relaxezi datorita lui Savo".

Efortul de participare e minim: trimite o poza cu tine facand curat (nu uita sa zambesti!) si castigi unul dintre cele 10 premii oferite de Savo.

Fiecare premiu Savo contine un set complet de detergenti pentru curatat ce te vor ajuta sa faci casa luna si apoi sa te relaxezi in voie in perechea de papuci de casa, pufosi si moi, primiti cadou tot de la SAVO.

Grabeste-te si bucura-te de relaxare!

51205.jpgCum poti participa la concurs?

1. Trimite pe adresa concurs@ele.ro o poza (rezolutie minim 400X300 mpixeli) cu tine facand curat (nu uita sa zambesti!), impreuna cu datele tale de contact (adresa) si un nr de telefon mobil.

2. Da LIKE la pagina de facebook Ele.ro

Poti castiga un premiu in valoare de 120 lei oferit de Savo Plus Gel, daca ai indeplinit ambele cerinte ale concursului!

Premiul contine:

- Savo Plus Gel
- Savo Bucatarie
- Savo Baie
- Savo Antimucegai Baie
- Savo WC Power
- Savo Crema Universala Lavanda
- Savo Windows
- 1 pereche papuci

Regulament concurs:

-Concursul de desfasoara in perioada 17 octombrie - 14 noiembrie 2011, ora 10;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc ambele cerinte ale concursului!
- Se vor desemna, in data de 14 noiembrie, dupa ora 10,30, prin tragere la sorti, 10 castigatori a cate un premiu Savo Plus Gel;
- Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

Dimitrov Liliana
Medeleanu Ana
Rizoiu Elena
Mirica Rodica Florentina
Neacsu Rodica
Mironeasa Alina-Elena
Dinu Paula
Mihailescu Ruxandra
Craciunescu Mihaela
Stanescu Adriana Elena


Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

tortura
  • person

    "life is a sexually transmited disease"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right