Uita de celulita cu Lineance Amincissant Thermo-Sculpt

Uita de celulita cu Lineance Amincissant Thermo-Sculpt
  calendar_month        
Vara asta pregateste-te sa porti tinute provocatoare!

Noua inovatie anticelulitica de la Lineance-Thermoscuplt reduce tesutul adipos cu 73% si stimuleaza producerea de colagen cu 41% in numai 14 zile!

Participa la concurs in perioada 22 mai-23 iunie si castiga un produs Lineance Amincissant Thermo-Sculpt tratament anticelulitic pe baza de colagen activ, cu efect de incalzire.

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi pe forum la intrebarea: Ce metode ai folosit pentru a scapa de inestetica celulita?Detalii premiu

Hidratata necorespunzator, pielea isi poate pierde putin cate putin fermitatea, supletea si capata un aspect "capitonat".

O alta cauza a acestor efecte o reprezinta degradarea fibrelor de colagen. Colagenul este elementul esential al structurii pielii, care-i asigura fermitatea si elasticitatea, iar degradarea sa conduce la relaxarea pielii si favorizeaza aspectul de "coaja de portocala", binecunoscut de tot mai multe dintre noi. In plus, inesteticele depozite de grasime sunt greu de eliminat si se instaleaza pe termen lung.

Lineance vine in intampinarea acestor probleme cu Amincissant Thermo-Sculpt, tratament anticelulitic pe baza de colagen activ, cu efect de incalzire, care reduce tesutul adipos cu 73% si stimuleaza producerea de colagen cu 41% in numai 14 zile.

Regulament concurs

Concursul se desfasoara in perioada 22 mai - 23 iunie.

Se vor desemna 5 castigatori a cate un produs Lineance Amincissant Thermo-Sculpt

Intra in concurs toti cei care raspund pe forum la intrebarea: Ce metode ai folosit pentru a scapa de inestetica celulita?

Castigatorii vor fi anuntati atat pe forum si pe site (in pagina concursului) cat si pe adresa de mail, pe data de 23 iunie.

Atentie! Persoanele care posteaza mai multe mesaje pe forum la tema concursului vor fi descalificate.

Ele.ro nu raspunde de expedierea premiilor catre castigatori

Concursul s-a terminat. Iata castigatorii:

madi17
ralluca?21
iacob_gabitza
maggy
ratm

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cea mai frumoasa
  • person

    "despre frumusetea care se ascunde in fiecare din noi si despre cum sa fii cu adevarat glamour."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right