Un nou sezon in dormitorul tau

Un nou sezon in dormitorul tau
  calendar_month        
O persoana isi schimba stilul, materialele si culorile hainelor pe care le poarta de la un sezon la altul, dar de ce n-ai face acelasi lucru si cu spatiul in care locuiesti? Schimbarea asternuturilor este o metoda usoara de a transforma spatiul si de a face somnul mai confortabil pentru lunile ce urmeaza.

Desi tipul de material si culoarea folosita sunt elementele cheie de luat in considerare, este important sa ai invedere ca patul ar trebui sa fie o extensie a personalitatii tale si sa reflecte ambianta dorita a camerei. Iata cateva ponturi pentru alegerea materialelor pentru dormitorul tau.

Alege culori si materiale in care te poti vedea dormin luni la rand. Nu vrei sa le schimbi in fiecare saptamana pentru ca te plictisesti de ele ? ar putea fi un moft destul de scump.

Alege materiale in care piele ta se simte bine. Bumbacul moale, matasea sau catifeaua sunt ideale pentru pernele decorative.

Asigura-te ca schema de culori folosta se potriveste cu celelalte culori din camera ta, cum ar fi peretii, rafturile, perdelele etc.

Daca folosesti in principal culori neutre, accentueaza-le cu cate o pata de culoare ? spre exemplu, foloseste-te de pernele decorative pentru a da culoare .

Cumpara materiale durabile si de calitate. Asternuturile au parte de multa uzura, fiind spalate destul de des. Poate vei cheltui putin mai mult la inceput, dar vei putea folosi asternutul pe termen lung, iar culorile vor ramane la fel de vii.

Materialele si culorile pot arata diferit in lumina artificiala decat in cea naturala. Designerii ofera de obicei mostre de material pentru a putea vedea cum va arata un anumit material in camera ta, in diferite lumini.

Schimband asternutul patului in functie de sezon este o metoda ideala de a improspata aspectul camerei si de a te asigura ca nu te plictisesti de dormitorul tau prea repede. Transformarea unui dormitor iti permite sa iti folosesti proprul simt estetic si stil pentru a intampina un nou sezon in casa ta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

La multi ani mami
  • person

    ""in viata nu exista victorii si infrangeri definitive.lupta si vei castiga!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right