Mania light

Mania light
  calendar_month        
In ziua de azi cautam sa avem cat mai mult cu cat mai putin. Mai multa atentie cu mai putine calorii, mai multe excursii cu mai putine bagaje, mai multe jucarii tehnologice care sa incapa toate in aceeasi geanta plic si care sa nu ne rupa umarul cand le caram dupa noi.

Cu alte cuvinte, vrem ca totul sa fie light. Daca ar exista si apa plata light cred ca s-ar vinde mai bine decat cea cu lamaie. Bem sucuri light pentru siluete slim si mancam doua fire de iarba aromata sau salata netratata hormonal ca sa tinem grasimea la distanta.

Consumam produse fara una, fara alta, si pentru nimic platim mai mult decat pentru un fel de mancare ca la mama acasa. Pana la urma este o chestiune de costuri. La un calcul mai amanuntit ar reiesi probabil ca banii pe care i-am da la sala si la cabinele de infrumusetare ca sa scapam de celulita care salasluieste in sarmale si in sucurile cu muuult zahar ii putem recupera daca ne straduim sa mancam coser dupa standardele anorexice platind mai mult pentru mai putin.

Aceeasi teorie se aplica si pentru tehnologie. Vrem telefon lat cat unghia taiata de la degetul mic care sa fie (uneori) mai destept decat posesoarea, un laptop care cantareste mai putin decat chihuahua pe care il purtam in geanta, dar face cat parintii campioni si cu pedigree ai patrupedului, vanduti la pachet promotional.Si ca totul sa mearga mai usor, mai nou si Internetul s-a aliniat tendintelor si a devenit light. Romtelecom a avut grija de silueta noastra "tehnologica". Numai ca in cazul acestui serviciu nu platim in plus pentru mai putin, e chiar invers. Dam 10 euro pe luna, ce-i drept fara TVA, si putem sa stam non-stop pe Internet, sa descarcam filmulete trimise de amice cu 512 kbps, in genere putem sa socializam fara sa ne formalizam si sa ne "hranim" cu informatie.

Desi e light, oferta ne da beneficii grase, care nu atarna greu de portofel. Kit de instalare gratuit daca semnam pentru 3 ani, 100 MB pentru casuta de e-mail si 30 MB pentru gazduirea unei pagini de Internet. La o adica il putem folosi sa ne facem blog sau sa ne punem poze cu noi - inainte si dupa curele de slabire!

Recomandari