BIOTTA - Marele pionier organic

BIOTTA - Marele pionier organic
  calendar_month        
Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, obtinute prin metode ecologice de pasteurizare si centrifugare ? fara procese chimice, cu foarte putine etape de incalzire ?, nu sunt diluate cu apa, nu au adaos de sucuri concentrate, nu contin arome, coloranti si aditivi artificiali.

Experienta de peste 50 de ani in productia si vanzarea de sucuri 100% ecologice si gama larga, de peste 20 de sucuri din fructe si legume, claseaza Biotta ca lider de piata in Elvetia. si asta nu e tot! Calitatea superioara a sucurilor face ca anual in lume sa se vanda peste 10 milioane de sucuri Biotta, in peste 40 de tari.

De ce sunt sucurile Biotta altfel?
Sucurile Biotta au efecte pozitive asupra organismului si implicit imbunatatesc starea de bine. Unele sucuri ajuta la mentinerea functiilor organismului, altele ajuta in profilaxie, purificare sau ca suplimente nutritive, fiind realizate in colaborare cu dieteticieni calificati.

Sucul de merisoare Biotta a fost dezvoltat in colaborare cu ?Centrul pentru cercetarea vezicii urinare?, la spitalul cantonal din Frauenfeld, Elvetia, avand rezultate foarte bune in lupta impotriva bacteriei E.coli.

53628.jpg

Sucul Biotta Breuss este un amestec echilibrat de suc de legume, a carui reteta a fost dezvoltata in colaborare cu faimosul naturopat Rudolph Breuss. Compania Biotta este cea care detine licenta exclusiva pentru productia si distributia de suc de legume Breuss la nivel mondial!

Pune-ti silueta in valoare si scapa de toxine
Saptamana Wellness Biotta este o cura de detoxifiere creata in colaborare cu dieteticieni calificati. Sucurile pur ecologice asigura energia necesara pe tot parcursul curei si ajuta organismul sa se purifice. Pachetul contine o brosura cu informatii detaliate.

Certificate si premii
Produsele Biotta indeplinesc cerintele a 7 institutii de certificare recunoscute la nivel mondial, intarind garantia de calitate premium.

Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la iAAiAABest of BioiAAiAA, fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria iAAiAASucuri amestec de legumeiAAiAA. in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG din Germania.

Cu Biosens, importator in relatii de exclusivitate, sucurile Biotta se gasesc in toata tara in magazine specializate, drogherii, plafare, farmacii, hypermarketuri. Convingeti-va cat de gustoasa poate fi sanatatea!

www.biosens.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mentalitate de angajat
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right