Caloriile din alcool

Caloriile din alcool
  calendar_month        
Un pahar de vin nu-ti va face rau insa bauturile tari nu sunt rele doar pentru sanatatea ta ci sunt daunatoare si taliei tale. Bauturile alcoolice contin milioane de calorii.

Caloriile ascunse din bauturi

Vin, bere, vodka si toate aceste bauturi combinate in cocktailuri sunt facute din fementare si distilare naturala a zaharului. Alcool contine mult zahar ceea ce bineinteles inseamna in mod natural milioane de calorii. 1 g de alcool contine 7 calorii, in timp ce 1 g de carbohidrati contine 4 calorii asa cum it poti imagina, o noapte in oras iti face aduce milioane de calorii.

Apoi vine vorba si despre zahar. Chiar daca pe sticla de bautura scrie ca nu exista zahar, iti poti da seama din gustul bauturii. Cocktailurile sunt cele mai groaznice combinatii: amestecul de bauturi tari cu sucul de fruct, uh, tone de calorii.

Caloriile care aduc kilogramele in plus

Bauturile alcoolice nu doar inoata in calorii, insa corpul nostru nu le foloseste atunci cand depune efort. Nu au nici o valoare nutritionala si incurajeaza corpul sa le pastreze pentru grasime si zahar. Iar bauturile alcoolice merg mana in mana cu snakcurile, biscuitii si alte mancaruri de genul acesta.De ce nu este bun alcoolul

Corpul nostru are nevoie de proteine, grasime, carbohidrati, vitamine si minerale. Corpul nostru nu are nici o nevoie biologica pentru alcool. Nu trebuie sa bei si daca bei iti vei pune sanatatea sub risc. Studiile arata ca consumul excesiv de alcool poate duce la riscul unor probleme cardiovasculare.

Caloriile din alcool

1 pahar de vin rosu: 82 de calorii
1 pahar de vin alb: 105 calorii
1 pahar de vodka si suc de portocale: 163 calorii
1 Bloody Mary: 211 calorii
1 pahar de sapmanie: 105 - 180 calorii
1 bere: 125-200 calorii
1 gin: 177 calorii
1 whisky: 100 calorii

Bauturi sanatoase

Daca nu-ti place gustul alcoolului , nu te forta sa bei. Bea suc vegetal sau apa plata, sucuri fara zahar sau cele facute in casa. Daca totusi isi place sa beai putin alcool, atunci incearca sa pui cat mai putin in paharul tau de suc de mere.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum sa ne comportam la un interviu!
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right