Fructe care-ti imbunatatesc viata sentimentala

Fructe care-ti imbunatatesc viata sentimentala
  calendar_month        
Oare ce pot face piersicile, prunele si mango pentru viata ta sentimentala? Aceste fructe dulci si lipicioase de vara iti ofera mult mai mult decat beneficii pe termen lung asupra sanatatii. Daca nu crezi, citeste in continuare!

Piersicile

Aceste fructe pufoase sunt benefice pentru silueta, in special pentru conturarea unui abdomen plat. Cu un continut scazut in calorii, 60 calorii/100 g, ele sunt compuse in special din apa. In plus, fibrele din piersica actioneaza asemenea unui laxativ usor, astfel incat sa te simti usoara ca un fulg atunci cand mergi la intalnire.

Mango

Fructele de mango sunt pline de vitamine. Ele sunt considerate simbolul iubirii in India, si sunt adevarate mine de potasiu, ce-ti confera energie pentru a face fata revederii cu cel drag. Partea cea mai tare e ca vitamina E prezenta in mango iti ajuta sistemul hormonal sa functioneze mai eficient, iat hormonii sunt in legatura directa cu calitatea sexului...

Prunele

Prunele au puteri super-antioxidante. In afara de faptul ele contin unele elemente care lipsesc in multe fructe, se pare ca prunele ajuta la mecanismul de eliberare a glucozei in sistemul sangvin, ceea ce mentine echilibrul nivelului de zahar in sange. Daca ai observat ca dupa masa suferi modificari ale bunei dispozitii, atunci o pruna mare si frumoasa te poate salva la o cina romantica.

Recomandari