Mancare de dormitor

Mancare de dormitor
  calendar_month        
Nu iti sugeram sa incepi sa mananci in pat de acum inainte, insa iti spunem ce alimente pot fi consumate " in dormitor ".

Mancarea poate face multe lucruri, insa te transpune intr-o stare pasionala atunci cand este cazul? Aceasta este ideea de baza din spatele mancarurilor afrodisiace.

Daca este vorba de un efect strict biologic sau doar de mancare de suflet, ramane deschis pentru discutie.
77316.jpg


In timp ce anumite mancaruri au un gust si o textura speciala, altele au o compozitie de substante care iti poate deschide apetitul de afectiune.

Poate nu stiai, insa din punct de vedere afrodisiac, cele mai cautate sunt stridiile. Acestea au o concentratie crescuta de zinc, ce produce testosteron.

Nu este foarte clar care ar trebui sa fie aportul de zinc pentru a iti deschide apetitul sexual, insa stridiile sunt o mancare senzuala chiar si fara zinc.

Ciocolata este in topul preferintelor consumatorilor de delicii senzuale deoarece contine o substanta numita phenylethylamina, care stimuleaza toate simturile. In combinatie cu sampanie si capsuni, pu si simplu nu o poti refuza.Ce parere ai de expresia "luna de miere"? Stiai ca aceasta expresie vine de la ideea ca mierea este cea mai afrodisiaca mancare, prin gust, aroma si textura matasoasa si lipicioasa? In timpuri atravechi, mierea era considerata a fi un semn de prosperitate in viata tinerilor casatoriti.

Bine-inteles ca exista multe alte mancaruri afrodisiace, insa poate nu la fel de senzuale. Printre acestea amintim asparagus, banane, avocado, smochine sau capsuni.

Nu trebuie sa te gandesti ca te vei ingrasa de la aceste delicii, deoarece activitatea care le precede te va face sa te simti foarte bine cu tine si vei arde caloriile depuse fara sa-ti dai seama.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Intalnire
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right