Nutriday Sana: o gustare sanatoasa

Nutriday Sana: o gustare sanatoasa
  calendar_month        
Danone Romania a lansat cel mai nou produs din Gama Nutriday: Sana, cu o formula hranitoare si racoritoare.

Datorita gustului sau deosebit si ambalajului resigilabil, care permite consumul produsului in mai multe portii, fara a-si pierde prospetimea, Nutriday Sana poate fi apreciata oriunde - la birou, la plimbare, la sport sau la scoala. 100 grame de Sana au un aport caloric de numai 61 kcal, adica 3% din Cantitatea Zilnica Estimata (CZE*).

"Preocuparea noastra de a promova un stil alimentar si de viata corect s-a concretizat in acest nou produs, care, asociat cu cornuri, covrigi, placinte traditionale, reinvie o deprindere alimentara simpla si sanatoasa. Sana de la Nutriday, cu o noua formula, urmareste sa aduca fiecarui consumator un produs de calitate si gustul de neuitat al produsului traditional", spune Dr. Bogdan Ioachim, Director Departament Comunicare, Nutritie si Stiinta.

53529.jpg

"Testele facute cu consumatorii ne-au bucurat, acest produs anuntandu-se a fi o reusita. De altfel, romanii consuma sana prin traditie si tocmai de aceea ne-am gandit sa le oferim un produs cu un gust distinctiv de Sana. Cu noua sana de la Nutriday fiecare gustare va fi o descoperire, gustul inconfundabil al acestui produs transformand orice combinatie intr-una apetisanta", ne-a declarat Anca Vintila, Brand Manager Nutriday.

Nutriday este gama principala din portofoliul de produse Danone si, totodata, cea mai consumata marca de iaurt din Romania: 4 din 10 iaurturi simple vandute in Romania, sunt Nutriday. Gama include iaurturi clasice, iaurturi de baut, iaurturi cu fructe din lapte integral sau cu un continut redus de grasime, lapte proaspat de 1,5% grasime si noua Nutriday Sana, adresandu-se, prin diversitatea sa, tuturor membrilor familiei.

Avand la baza cei 90 de ani de experienta in fabricarea lactatelor proaspete, precum si activitatea de cercetare a Institutului Danone, compania sustine prin informatii stiintifice si demonstreaza importanta iaurturilor in cadrul unei alimentatii sanatoase si echilibrate.

Produsele lactate sunt alimente complexe, care promoveaza cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului, prin asigurarea unui aport semnificativ de macro- si micronutrienti. Astfel, datorita continutului de proteine, calciu, acestea contribuie la o buna dezvoltare si mentinere a sistemului muscular si osos, consumul lor fiind indicat la orice varsta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right