O zi buna incepe cu Activia Mic Dejun

O zi buna incepe cu Activia Mic Dejun
  calendar_month        
Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei.

Danone Romania va ofera in aceste zile Activia Mic Dejun cu topping de cereale - un produs hranitor si gustos - combinatie consistenta de iaurt Activia si cereale crocante.

"Inovatia este o parte importanta din portofoliul Activia, adevar demonstrat prin lansarile de noi produse pe care le facem in fiecare an. Ideea care a stat la baza acestui produs isi are originea in stilul de viata al persoanelor active, care inteleg importanta unui mic dejun consistent si echilibrat, dar nu au intotdeauna timp pentru pregatirea acestuia", a declarat Anca Stroe - Brand Marketing Manager Danone Romania.

Realizarea produsului Activia Mic Dejun a durat circa 8 luni de la validarea conceptului cu consumatorii, produsul fiind lansat in mai multe tari. Gama Activia este una dintre cele mai de succes marci internationale ale Grupului Danone, consumata in peste 72 de tari.
53513.jpgPrezenta pe piata din Romania din anul 2001, Activia include astazi 15 sortimente si este cea mai cunoscuta marca de iaurt. Fabrica Danone din Bucuresti a produs in luna ianuarie 11,5 milioane de pahare de iaurt Activia. Gradul de penetrare al produsului este foarte mare in Romania: in 1 din 4 familii se consuma Activia.

Noul Activia Mic Dejun, iaurt cu fulgi crocanti de cereale, este un aliment consistent, care aduce organismului proteine, carbohidrati, grasimi, dar si 30% din necesarul zilnic de calciu si are circa 200 kcal. Alege si o portie din fructele tale preferate - si ai un mic dejun cu adevarat sanatos.

Pe langa bacteriile de fermentare obisnuite din iaurt, fiecare portie de Activia aduce mai mult de 5 miliarde de bacterii probiotice Bifidus Actiregularis.
Consumat regulat, Activia ajuta la imbunatatirea confortului digestiv, important pentru o stare generala de bine.


Pret recomandat: 2,5 RON

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right