Pate Bucegi - o felie de bucurie pentru intreaga familie!

Pate Bucegi - o felie de bucurie pentru intreaga familie!
  calendar_month        
Surprinde-i pe cei dragi cu gustari delicioase preparate cu Pate Bucegi! Fie ca este vorba despre mic dejun ori sandvisuri pregatite pentru picnic sau drumetii, Pate Bucegi iti este mereu aproape, oferindu-ti momente de bucurie alaturi de cei care ocupa cel mai important loc in inima ta.

Pate Bucegi are acum un ambalaj nou, cu o imagine atractiva si moderna pe eticheta. Poti opta pentru 100 gr, 200 gr sau 300 gr, in functie de numarul membrilor familiei tale si multitudinea de surprize pe care ti-ai propus sa le pregatesti pentru ei.

Surprinde-i in plus pe cei dragi alternand sortimentele de Pate Bucegi! Ai la dispozitie variantele de Pate Bucegi cu ficat de porc, de pasare si varianta de pate vegetal.

77401.jpg

Avand un gust bun si echilibrat, Pate Bucegi poate fi servit in orice moment al zilei, fie ca este vorba despre o masa luata acasa ori despre o gustare in aer liber.

Nu uita sa iei Pate Bucegi cand pleci cu familia la munte, la padure, la picnic in parc ori cand mergeti in week-end sa faceti diverse sporturi in aer liber! Poti imediat pregati pentru cei dragi tie gustari si sandvisuri savuroase! Pate Bucegi ofera intregii tale familii micile momente de bucurie si buna dispozitie de zi cu zi.

Bucegi este cea mai puternica marca de pate cu ficat de pe piata romaneasca, avand o gama de produse recunoscuta atat pentru raportul excelent calitate-pret, cat si pentru gustul bun si echilibrat, pe placul intregii familii.53535.jpg

Din luna iulie, toata gama Bucegi isi schimba infatisarea, ilustrand intr-un mod apetisant produsul si ocaziile de consum. Gustul unic si bun al produselor Bucegi ramane neschimbat. De acum, Bucegi este o mica portie de bucurie pentru fiecare membru al familiei", declara Alexandra Bucur, Brand Manager Scandia Romana.

Preturi recomandate:

Pate Bucegi porc: 2,19 lei (100 gr); 3,66 lei (200 gr); 4,57 lei (300 gr)
Pate Bucegi pasare: 2, 41 lei (100 gr); 4,05 lei (200 gr); 5,06 lei (300 gr)
Pate Bucegi vegetal: 2,26 lei (100 gr); 3,75 lei (200 gr).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right