Slabeste mancand o banana dimineata!

Slabeste mancand o banana dimineata!
  calendar_month        
Una dintre cele mai simple cure de slabire o reprezinta dieta cu o banana consumata dimineata. Acest lucru promite o scadere treptata in greutate, cu un efort minim din partea ta.

Pentru a fi cu adevarat reusita, o dieta trebuie sa aiba o baza biologica, dar si sa fie usor de urmat. Dieta cu o banana consumata dimineata este printre cele mai simple cure de slabire posibile, recomandata celor care au mari probleme in a tine un regim special.

Numele acestei diete este foarte explicit cu privire la metoda propusa. Aceasta dieta iti propune sa mananci o banana in fiecare dimineata, imediat dupa ce te trezesti, dar are si alte cateva reguli simple pentru un stil de viata echilibrat.

Inventata de o farmacista din Japonia, dieta cu o banana consumata dimineata si-a castigat rapid notorietatea in Tara Soarelui Rasare, dar a migrat cu succes si spre Occident. Scaderea in greutate depinde de perioada in care alegi sa urmezi aceasta dieta.

Regulile dietei cu o banana consumata dimineata

Pentru a urma dieta trebuie sa ai la dispozitie o banana si un pahar cu apa la temperatura camerei. Mananca banana dupa ce te trezesti si bea paharul cu apa.

Dupa ce ai trecut de cea mai importanta parte a acestei diete, mai ai de urmat cateva reguli simple de-a lungul zilei.

Dulciurile sunt cel mai mare dusman al acestei diete si trebuie evitate. Deserturile dulci sunt strict interzise, insa este permisa, dar nu incurajata, o singura gustare dulce pe zi, intre orele 15:00 si 17:00.

Consumul de alcool este o alta restrictie a acestei diete, alaturi de doua reguli legate de stilul de viata: cina nu trebuie luata niciodata dupa ora 20.00.

Rezultatele acestei diete nu depind de exercitii fizice si acestea sunt chiar nerecomandate, daca iti provoaca stres.

Avantajele dietei cu o banana consumata dimineata

Nutritionistii sustin ca amidonul din banane poate avea efect calmant, lucru ce ajuta semnificativ procesul de ardere a grasimilor.

Dieta cu o banana consumata dimineata nu te obliga sa faci miscare pentru a vedea rezultatele si iti impune restrictii minime: fara alcool si fara dulciuri.

Cina si somnul la ore fixe pot fi considerate restrictii importante de unii, dar sunt mult mai usor de urmat fata restrictiile alimentare ale altor diete, pentru care calculezi numarul de calorii si cantaresti portii de-a lungul intregii zile.

Regulile blande asigura sanse de succes maxime pentru cei mai multi. Cine nu crede ca poate urma aceasta dieta, va intampina probleme mai mari cu oricare alta.

Dezavanatajele dietei cu o banana consumata dimineata

Gustarea dulce de dupa-amiaza este o tentatie care se poate transforma usor intr-un abuz, atata vreme cat regulile nu o interzic complet.

Nu are rezultate daca este tinuta intr-o perioada stresanta, in care adormi des dupa miezul noptii.

Chiar daca dieta cu banana de dimineata si-a dovedit potentialul de a te ajuta in scaderea in greutate, tine cont de toate regulile ei. Daca le incalci in mod regulat, rezultatele asteptate ar putea sa nu apara.


Autor: Elena Radulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sex-time!!!
  • person

    "dragostea este raspunsul, dar sexul este cel care ridica majoritatea intrebarilor."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right