5 secrete pentru a slabi mai usor

5 secrete pentru a slabi mai usor
  calendar_month        
Silueta perfecta este idealul oricarei femei.

Insa uneori se pare ca oricat efort am depune dieta nu isi face efectul, care ar fi secretul unei diete eficiente?

Iata 5 secrete simple pentru a slabi sau pentru a-ti mentine greutatea:

1.Micul dejun: aliat de nadejde. Se numeste cura de slabire, nu infometare. Un mic dejun echilibrat in carbohidrati, proteine si un pic de grasime este un inceput bun pentru fiecare zi.

Beneficiul oferit de micul dejun este ca dizolva grasimea care se depune dupa somnul de noapte.
In plus echilibreaza metabolismul si zaharul din sange pentru restul zilei.

2.Trezeste-te de dimineata. Trezitul de dimineata este un secret al curelor de slabire. S-a constatat ca persoanele care isi iau micul dejun intre 7:30 - 8 dimineata, ard mult mai multe calorii decat cele care se trezesc mai tarziu.

3.Mergi mult pe jos. Daca nu ai timp sa faci sport, abonament la sala sau altele, mergi mult pe jos, cate 4-5 statii de autobuz in fiecare seara sau dimineata. Fa plimbari dese in parc si alearga de cate ori ai ocazia.

4.Bea multe lichide. Ceaiuri racite, supe si multe apa. Corpul nostru contine peste 70% apa si viata in ansamblul ei nu poate fi conceputa fara apa. O zi de regim exclusiv pe baza de lichid este un inceput excelent pentru o dieta eficienta.

Ayurveda, sistemul traditional de medicina indiana recomanda oricui o zi pe saptamana de regim doar pe baza de apa, mai ales persoanelor cu tendinta de ingrasare.

5.Mananca putin, dar ceea ce iti place. Mancand ce iti place pastrezi optimismul si latura psihologica nu va fi afectata de faptul ca esti la dieta.

Anumite pofte alimentare vin din cerintele organismului, din nevoia de ciocolata sau altele. Deci o bucata de ciocolata nu este criminala pentru dieta ta, insa ai grija la cantitatea in care le consumi. In acest fel poti evita excesele.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right